אני ממש ממש מיואשת

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/12/2007 | 20:07 | מאת: קטיה

שלום רב אני באמת לא יודעת מה לעשות אני כולכך רוצה להיות רזה אני מאוד רוצה להגיע למשקל של 45 ק"ג אבל לא פחות חס וחלילה אבל לעשות את זה בדרך בריאה יש כזה דבר רזה ובריאה האמת היא שרציתי לפנות לדיאטנית אבל אני רוצה שאולי גם אתם תעזרו לי בזה.רציתי להיות כמו אנשים האלה שאוכלים נכון ולא משמינים שהחברים שלי יקנאו בי ויגידו לי איך היא אוכלת כולכך הרבה ולא משמינה והחבר שלי יקנאה בי אני יודעת שזה אומר לאכול נורמלי אבל לא יודעת איך לעשות את זה. מהי תזונה נכונה האם מותר לי לאכול 1-2 כפיות סוכר ביום בתה זאת אומרת האם אני יכולה לכלול גם סוכרים בחיי היומיום כי ראיתי בדיאטות נורמליות אוכלים 6 ואפילו 12 ארוחות ביום ואוכלים קורנפלקס ומותר אפילו שוקו אם סוכר אחת.אני רוצה לאכול 3 ארוחות ביום ולאכול נורמלי כמו שכתבתי גם 2 סוכר ביום גם ירקות גם פירות גם בשר מוצרי חלב מרקים דיסות בקיצור הכול בכמויות נכונות אני באמת רוצה לעשות את זה כי נמאס לי מדיאטות להרזות ולהשמין שוב כבר הייתי במעגל הזה רזיתי עד ל- 43 ואחרכך השמנתי האם זה בלתי אפשרי לשקול 45 בצורה בריאה לאכול נורמלי לעשות ספורט ולהיות רזה אני חושבת שזה אפשרי אבל איך????אם אתם מומחים תסבירו לי איך כי אני כבר מיואשת ומשקלי מעל 80 ק"ג כשאני 1.59 מה עושים??? אגב אני רק בת 19 ומה ששמעתי שנערה בגילי לא צריכה דיאטה זה נכון לא? התפריט שהרכבתי לעצמי ואולי הוא גם לא נכון ...לא יודעת ארוחת בוקר: סלט ירקות ביצה 1 ארוחת צהריים: לחם +פסטרמה כריך ארוחת ערב: מרק עוף תה + כפית סוכר הבעיה שאני אשאר שמנה ומגעילה ולא ארזה חוץ מזה זה סבל נורא לא לאכול לפחות 2 כפיות סוכר ביום כשבכל הדיאטות הנורמליות אוכלים קורנפלקס שוקו ואפילו כפית סוכר מה עושים???

29/12/2007 | 13:35 | מאת: לאה פינטו

שלום קטיה. היאוש וחוסר האונים שלך מתבטא היטב בפוסט שלך. התחושות הללו (בנוסף לפחד וללחץ שאת מביאה) הן לא יש מאין. הן מגיעות מצורת חשיבה מייאשת ומובילות לעשייה מסרסת ומסורסת. אני חושבת שעם זוית ראיה נכונה, אם תקראי שוב את הפוסט שלך תוכלי ללמוד המון על האופן בו את משיגה את המציאות שאת חיה. אני אתן לך כיוון. מה את עושה כשאת מיואשת? ובכלל, מה עושה אדם מיואש? במקומך, לא הייתי רצה קדימה כ"כ מהר אלא מקדישה תשומת לב לשאלות הללו ומנסה לענות בכנות. בנוסף, אני רוצה להציע לך לקרוא מחדש את הפוסט שלך, ולסמן לעצמך את כל המשפטים המייאשים שבקלות רבה יצאו ממך. לשאלות שאת שואלת את עצמך ולסיפורים שאת מספרת לעצמך יש חשיבות והשפעה רבה, אפילו קריטית, על היכולת שלך להצליח או לא. אם את חושבת שהתפריט שלך או 2 כפיות סוכר הם הענין, את מתמקדת בדבר הלא נכון, את בכיוון בעייתי. מה את אומרת? את מוכנה לרגע לרדת מרכבת ההרים ולהקדיש מחשבה בנחת? אם כן, אמתין בסבלנות לתשובותייך ואמשיך את השרשור איתך בשמחה. מאחלת לך יום נעים וחשיבה מעצימה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה