נאבקת בשופט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

25/12/2007 | 21:44 | מאת: טלי

הי בלה ערב טוב מאז הפגישה שלנו החלטתי שוב לתת יד לגוף וללכת איתו עד היום הסתכלתי הרבה במראה התלבשתי יפה קניתי לי כמה בגדים חדשים.שוב כדי להרגיש טוב יותר ונשית יותר. גם כשהלכתי לעבודה הפכתי קצת סנובית ואני כבר לא "מלקקת לכולם" כי אני פוחדת בגלל איך שאני נראית. בוא נגיד שאם עד עכשיו אהבתי את מה שראיתי במראה 20% היום אני אוהבת 60% ממה שאני רואה .הצלחתי לבצע פעילות גופנית רק לפי רצון ולא בגלל רגשי מצפון ואני הרבה יותר נהנית והרבה יותר נחה. אבל יחד עם זאת אני מאפשרת לעצמי לדעתי יותר מידי חופש באוכל פתאום אני זקוקה מאוד למתוק במשך היום בוא נגיד בשבוע האחרון יוצא לי לאכול 4 פעמים ביום משהו קטן מתוק. וזה קצת מאכזב אותי ואני מרגישה רע עעם זה.

26/12/2007 | 07:49 | מאת: בלה אגמון

היי טלי, ראשית בואי נתבונן על ההצלחות שלך... מגיע לך מחיאות כפיים סוערות, אני ממש גאה בך. ועכשיו למשפט שלך אני מאפשרת לעצמי יותר מידי חופש עם אכל... תחשבי שחברה שלך אומרת לך שהיא מרשה לעצמה יותר מידי חופש עם הליכה לשרותים ,זה בטח היה נשמע לך מוזר. עליך לשאול את עצמך אך ורק האם אני אוכלת לפי מה שהגוף שלי מבקש (כמו שלמדנו) ואז אין דבר כזה יותר מידי חופש. מה שהגוף צריך זה מה שאת נותנת לו. אני לא רואה שום בעיה עם אכילה של מתוק . בקשר למאבק עם השופט , את יודעת כבר שזה חסר טעם. דיברנו הרי שצריך לשתות אתו כוס תה ופשוט להמשיך הלאה, אז אל תאבקי, נסי לדמיין אותו בראש שלך כחיה מאיימת (למשל כלב שרוצה לטרוף אותך ) ,ואז בדימיון שלך תקטיני אותו לגודל של כלב צעצוע קטן וחמוד - תראי האם גם עכשיו יש לך צורך להאבק בו , או אולי רק ללטף בראש ולהמשיך הלאה.. להתראות ותמשיכי בעבודה המצוינת שאת עושה עם עצמך. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה