אני רוצה להוריד רק 3-4 קילוגרמים,ולא הולך!!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/05/2005 | 17:19 | מאת: חיפושית

אם יש בן אדם בעולם הזה כולו שיכול להסביר לי ולעזור לי ,איך אני מורידה את ה3-4 קילו האלה???אני עושה שפורט-נוסעת על אופניים כל יום ,לא אוכלת הרבה ,ולא מש הולך לי ,האמת שכבר הורדתי 2 קילו ,וה-4 הנוספים לא מוכנים לפנות את השטח!!!

19/05/2005 | 08:44 | מאת: בלה אגמון

חיפושית שלום רב, אכתוב לך תשובה קצת אחרת לא על קלוריות וספורט. תשובה שאני מקווה שתעזור לך לשנות את צורת הראייה של הדברים. נסי שנייה לחשוב שהגוף שלך הוא למשל כמו תינוק שמנסה לומר לך משהו אבל לא יכול כי אין באפשרותו לדבר. הוא מנסה לאותת לך בכל מיני דרכים כדי שתביני את הקושי שלו . אולי גופך אומר לך שלא מתאים לו לרדת את ה3 קג האלו, אולי הוא אומר לך שהוא התעייף מזה שאת כל הזמן כופה עליו דברים בלי לשאול אותו אולי הוא רוצה לרדת אבל בקצב הרבה יותר איטי ממה שאת מוכנה אולי נמאס לו מזה שאת כל הזמן מודדת אותו ולא מרוצה ממה שהוא, אולי קשה לו מזה שאת מסתכל עליו משווה אותו עם אחרים ואומרת לו אתה לא יפה בעיני. אולי הוא רוצה שתלמדי לקבל אותו ולאהוב אותו ולקחת עליו אחריות ואז ורק אז הוא אולי ירד? אם כל זה היה נכון אולי אם גופך היה יכול פעם אחת לומר לך את כל הדברים האלה ? האם היית מבינה דברים אחרת? משנה במשהו את התנהגותך כלפיו? מקווה שעזרתי.

26/05/2005 | 21:50 | מאת: Kelly

לא כדאי לך להתחיל עם זה אפילו! 3-4 קילו זה משהו שרק את או מישהו ממש קרוב יכולים לשים לב אליו! אם תתחילי עם דיאטות שיש לך כל כך קצת להוריד המשקל יכפיל את עצמו. ממישהי שהתחילה בלהוריד 3 קילו, וסיימה עם 23 עודף...

04/06/2005 | 16:27 | מאת: maytal

שלום לך קלי, רציתי לומר לך שאני נמצאת באותה בעיה. אני צריכה ורוצה להוריד 5 קילו בערך ולא מצליחה,אולי אין לי מספיק רצון חזק או מספיק אמונה בעצמי, אבל את לא צריכה להקשות על עצמך, פשוט תנסי לזרום עם זה .תפחיתי באוכל שאת אוכלת,תרשמי לך כל ערב מה אכלת כל היום ותיהיה לך יותר מודעות לעצמך... זה מה שאני מנסה לעשות והאמת אני מקווה שזה יצליח. בכל אופן תאמיני בעצמך ותרגישי טוב עם עצמך וכך תרדי (תשתדלי - לאט ובטוח) בהצלחה ... מיטל

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה