הדיאטה שלי..נכונה או לא?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/12/2007 | 16:26 | מאת: שני

שלום!! =] אני התחלתי ביום חמישי דיאטה שבה אני אוכלת כל היום ירקות ופרות, ואו בצהריים או בערב [בערך בשעה 6 או 7] אני אוכלת מרק או עוף או כל משהו אחר שאמא שלי מכינה.. אני לא אוכלת לחם, דברים מטוגנים, עוגות, עוגיות, שוקולדים, ספגטי, אורז וכו'.. אני בת 15 ושוקלת 78 וחצי, והיום נשקלתי וירדתי קילו!!! :) כדאי לי להמשיך בדיאטה או שהיא לא טובה? תודה!

19/12/2007 | 16:26 | מאת: שני

19/12/2007 | 18:53 | מאת: בלה אגמון

שני זהו פורום של הרזיה ללא דיאטה כך ששאלתך אינה רלוונטית עבור הפורום.

19/12/2007 | 19:58 | מאת: mn

שני, תשאלי את עצמך איך את מרגישה כשאת כל היום עסוקה במחשבות על אוכל,שאת מרגישה שבעצם במקום פירות את רוצה לאכול משהו אחר אבל את נלחמת בעצמך כל כך חזק. אחרי כן את יכולה לשאול את עצמך האם היית רוצה לאכול מה שאת רוצה ומתי שאת רוצה? אם התשובה היא כן,תעייני בפורום לבד ואולי תבקשי מאמא או אבא להסתכל איתך ביחד ולחשוב אולי כדאי לך לנסות לפתור את עצמך מדיאטות לכל החיים. ממליצה מאוד על טיפול אישי אצל בלה או לאה,זו השקעה לכל החיים. בהצלחה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה