נואשתי מדיאטות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

15/12/2007 | 19:18 | מאת: אורית

בס"ד ניסיתי כל דיאטה שיניתי הרגלי אכילה וכשלתי, די האם לעולם לא אחזור למשקלי הקודם או התקין לפחות? אומנם אני לאחר לידה אז מה? מה עדיין אני יכולה לעשות בשביל לא להיות הר אדם? אני 1.69 שוקלת 84.

16/12/2007 | 08:30 | מאת: בלה אגמון

אורית שלום רב. ראשית המון מזל טוב. שינית אני שומעת את הקונפליקט החי בתוכך. מצד אחד יש בך קול שפוי שקורא לך להפסיק עם הצקות עצמיות, להפסיק עם הדיאטות ולחיות בשלום ושלווה עם עצמך. מצד שיני יש בך קול ביקורתי ומעליב מאד שקורא לך הר אדם.(אני הייתי נעלבת - מה לדעתך גופך מרגיש שקוראים לו כך?). אז אם את באמת מוכנה לעשות משהו אחר , גישתנו מתאימה לך מאד. הגישה שלנו עוזרת לאנשים להתחבר אל חלקים אחרים בתוכם - לא השופטים, המגנים, המצמצמם, והמגבילים, אלא המעצימים, האוהבים, המחבקים. שינוי זה מאפשר לך לראות את מה שאת לא יכולה לראות כשאת תקועה בתוך מאבק נואש עם עצמך ועם גופך. כשאת יכולה לראות תמונה אחרת, הכל משתנה. פירוש המציאות שלך, הרגשות שלך והמעשים. מאחלת לך שתפרגני לעצמך משהו אחר. חיים הרי פעם אחת וכל כך חבל לחיות מתוך מלחמה ושנאה כלפי הדבר החשוב ביותר שיש לך - הגוף שלך. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה