לשמור על תוצאה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/12/2007 | 23:48 | מאת: אב

שלום אני בן 19 שוקל 62 גובה 172 כמה קלוריות עלי לאכול ביום פחות או יותר כדי להשאר באותו משקל? תודה מראש

10/12/2007 | 07:07 | מאת: בלה אגמון

שלום לך בן 19 . מזמן הפסקתי לדבר בשפת הקלוריות. אני לא מאמינה בגישה הזאת. אתן לך תשובה של גישת הרזיה ללא דיאטה. כדי לשמור על מה שיש לך תלמד : לכבד את הגוף שלך. לאהוב אותו. להכיר את השפה שלו ולפרש אותה. לקחת עליו אחריות בוגרת. למלא את כל מה שהוא מבקש ממך. להקשיב יותר לעצמך ופחות לאחרים. לדעת שגופך נולד בריא ורזה וכל מה שנדרש ממך זה לא לקלקל את זה(למשל על ידי ספירת קלוריות). מקווה שתקשיב לי , זה יחסוך ממך הרבה בעיות בעתיד.

10/12/2007 | 17:55 | מאת: אב

בעיקרון יש לי נטיה להשמין מהר.. ובכלליות יש לי מבנה גוף שמן כך שקשה לי להקשיב לגוף סתם ככה ולצפות שיהיה בסדר כי מנסיון אני פשוט עולה במשקל. אין בכל זאת איזשהי הערכה?? במידה ואני לא עוסק בפעילות ספורטיבית סדירה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה