כייף לקרוא

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/12/2007 | 09:01 | מאת: מלי

תודה בלה,כייף לקרוא נראה לי תכף אזמין לעצמי איזה שווארמה מממ.................. בלה לא ענית לי מה את חושבת על הסיפורי האישי מדביקה לך אותו כאן מחבר: מלי תאריך: 2.12.2007 שעה: 09:18 שלום בלה,תודה על התשובה.לא הייתי רזה,אבל היה לי גוף יפה,תמיד תמיד שמרתי(מגיל 19)בזמן ההריון לא חשבתי על מה שיהיה אחרי:-)מה שכן בזמן ההריון פיתחתי לעצמי הרגלים לאכול טוב כמה פעמים ביום,ארוחות שכוללות כמעט מכל סוגי מזון בריא(לא אכלתי שטויות),התחלתי הריון 59 קילו וסיימתי 98 קילו(ילדתי בת 4.800קילו):-(היום אני 66 קילו)יש 7 קילו שאני לא מצליחה להוריד,ה7 קילו האלה נורא משמעותיים אצלי-ז"א ממידה 4 למידה 2!!!!!!!! זה הסיפור שלי בקצרה,היום אני מנסה לאכול פחות,לא ממש מצליחה תמיד בערב מתחילה לנשנש דברים(כל חצי שעה מנשנשת משהו-ביזיון.........................:-)))) יש לציין שיש לי תת פעילות בלוטת התריס,עם תרופה אני מאוזנת? זה סיפור שלי בקצרה

07/12/2007 | 00:32 | מאת: בלה אגמון

היי מלי, שמרת כל הזמן כלומר לא היית רזה מבפנים וכפית על עצמך מלחמה . בזמן ההריון הרגיש החלק שבך שלא רצה לשמור שהוא יוכל לצאת לחופשי ולאכל יותר, עכשיו את מנסה להחזיר אותו חזרה למרתף כדי שתוכלי לעשות דיאטה וזה מאד קשה. זו הנקמה שלו. עצתי הכנה לך - בדרך רגילה של דיאטה לא תוכלי להחזיר אותו לעשות מה שאת רוצה. הוא גדול וחזק עכשיו ועליך למצוא דרכים אחרות כדי ליצור אתו שיתוף פעולה. עליך להכיר אותו לכבד ולנסות להגיע לפשרה מסוימת. אם לא תעשי את זה תשלמי בעתיד מחיר הרבה יותר יקר במשקל (רמז הרבה יותר מ7 קג). שנתרמתבמשהו. בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה