ירקות ירוקים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/12/2007 | 15:50 | מאת: לירון

היי שמי לירון אני בת 21 שוקלת 53 בשבוע האחרון אני אוכלת רק ירקות ירוקים אתמול כשנשקלתי אחרי אימון של שעה הכולל אירובי ומשקולות נשקלתי 54!!! (ד" א אני 161 ס"מ) איך זה הגיוני אני לא אוכלת פחמימות בכלל ולא יורדת במשקל בבקשה שלחו לי תשובה בהקדם

04/12/2007 | 07:34 | מאת: בלה אגמון

לירון. את טעית בכתובת. אנחנו פורום להרזיה ללא דיאטה ואת, ללא ספק שקועה עמוק בתוך דיאטה רצינית. אז שני דברים יש לי לומר לך. ראשית - את במשקל תקין לגמרה וזה שאת רוצה לרדת מראה שיש פה בעיה. שינית - אם את מאמנה שאת בעודף משקל למרות שאת כמעט בתת משקל - זה מה שיקרה בסוף האמונה הזאת תתגשם לך. שיהיה לך יום מקסים. בלה

07/12/2007 | 07:30 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב לירון. אני בהחלט מבינה את הלך הרוח והחשיבה שמנחה אותך בעשייתך, אך אינני מסכימה עימה והתוצאות לפנייך. מישהו כנראהסיפר לך שפחמימות הן הגורם להשמנה ואם תמנעי מעצמך תרזי. את, עושה רושם, מאמינה לו. ועכשיו לאור נסיונך, לאלו מסקנות את מגיעה? אם את שואלת אותי, את מכניסה את הגוף שלך לסטרס אמיתי. גוף שאינו מקבל פחמימות זה גוף במצב השרדות. במצב השרדות הוא מפעיל את כל מנגנוני ההגנה שלו. לא רק שאינך מספקת לו דלק חשוב, את עוד כופה עליו מאמץ שדורש את אותו דלק. זוהי התעללות לשמה. זה כמו שאני אקח ממך את כספך, לא אאפשר לך שום גישה לכסף,, אצמיד לך אקדח לרכה ואבקש ממך לתת לי עוד. האם את מבינה על איזו מצוקה אני מדברת? מנגנוני ההשרדות וההגנה שגופך מפעיל יהיו בעוכרייך. הגוף, מבחינתו, חייב לשרוד והוא לא יוותר כל כך מהר על רקמת השומן שלו, אלה הם בטחונותיו. קראי בפורום על גישתנו, אולי תמצאי פתח להתייחסות חדשה וקואופרטיבית יותר עם גופך. שבת שלום שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה