תודה רבה על התשובה .

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

29/11/2007 | 13:00 | מאת: לילי

בלה יקירה אני מאוד מודה לך על התשובה הברורה .ועוד שאלה .אני מאוד אוהבת מימרח בוטנים היש הגבלה לאכילת מאכלים שמנים .אבל בריאים מה דעתך ?בעיניין הספורט אני תמיד מתעמלת יוצאת להליכות וגם מתעמלת בבית וליפעמים אין לי כוח וחשק האם גם אז להיתחשב בחשק או בכול זאת להיתעמל ללא חשק כדי לשרוף שומנים .תודה וסליחה על אורך השאלה

30/11/2007 | 14:32 | מאת: בלה אגמון

היי לילי השאלה שלך מראה שאת עדיין מופעלת מהראש הדיאטתי . רק בדיאטה יש הגבלות וסוגי מאכלים. אומר לך שוב לא אני יכולה לקבוע לך כמה ממרח בוטנים לאכל הגוף שלך קובע. תאכלי קצת בהנאה מלאה ותבדקי האם בא לך עוד. ממש כמו כל פעולה ביולוגית אחרת. אם בא לך עוד תאכלי אם לא אל תאכלי. פשוט לא. בקשר להתעמלות. אין שום טעם להתעמל כדי לשרוף שומנים זה סתם הורס לך את הבריאות. תתעמלי רק כשבא לך להנות ואל תקשרי בין התעמלות להרזיה.

01/12/2007 | 09:04 | מאת: לילי

בלה היקרה שמחתי מאוד מאוד לקבל מימך היתיחסות. שלא מישתמעת לשתי פנים פשוט את לא משאירה מקום לאי הבנה או לספקות את מורה טובה והלואי שבילדותי היו לי מורות כמוך וכמו לאה .ולעינינינו .הייתי רוצה בבקשה אם זה אפשרי .להסביר לי את התופעה המוזרה שאני מרגישה. ואני מאמינה שלא כך אני אמורה להרגיש אם אני מקשיבה לתחושת השובע והרעב .אני מצליחה לחוש את הרעב ממש אבל תוך כדי אני מקבלת בחילה וכצת כאב בקיבה מין כאב ואתן אומרות שהתחושה אמורה להיות בבטן מה לא בסדר אצלי ?.ודבר שני אחרי שאני יושבת לאכול בכייף מאכלים שאני מאוד אוהבת (כי אני האחראית בבית על הבישול וההגשה לכן אני לא מסוגלת לבשל דברים שאני לא אוהבת )אני מקשיבה יותר נכון משתדלת להקשיב לתחושת שובע וכשכבר אני חושבת שדי שבעתי ונישארים לי עוד איזה שתי ביסים בצלחת אני אוכלת אותם ואומרת לעצמי מה כבר יכול להיו מעוד ביס או שתיים .ואז באה לי מן תחושת שובע מגעילה והרגשה שלא הייתי צריכה את הביסים המיותרים ואני נישבעת לעצמי שבפעם הבאה זה לא יהיה ככה. ואני שוב מוצאת את עצמי חוזרת על אותו דפוס היתנהגות. מה עושים ותודה מראש

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה