כדורי הרזיה! דחוףף!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

28/11/2007 | 16:14 | מאת: עמית

אני בן 17 וחצי גובה 1.9 ושוקל 142 קילו אני רוצה להשתמש בכדורי הרזייה כדי להתחיל ביירידה משמעותית ומשם להמשיך לרדת בהדרגה מישהו יכול להמליץ

29/11/2007 | 19:06 | מאת: n

עמית היקר,כדורי הרזיה הן פתרון זמני ולא יעיל,וגרוע מכך לא בריא ועלול לגרום לך לנזקים. תקרא קצת בפורום,פה מדברים על הרזיה ללא דיאטה,על הקשבה,על התבוננות,אלו דברים שלא רואים אותם מספיק בחיי היומיום שלנו וחבל. כמי שהתנסתה ואימצה את השיטה ממליצה לך מאוד על ייעוץ אישי אצל בלה או לאה,זה להעניק לגוף שלך מתנה שהוא הכי זקוק לה בעולם.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה