באמת לא מבינה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/11/2007 | 18:37 | מאת: בת אל

אז איך באמת אני לומדת את הרעיון ועובדת על פיו ? האם יש קבוצות תמיכה או רק מתוך כניסה לפורום? אני באמת מרגישה שיש כאן משהו טוב ולצערי אני לא מצליחה לרדת לעומק הרעיון. תודה רבה על מתן התשובה.

22/11/2007 | 11:43 | מאת: NO DIET MAN

אני ממליץ לך לקרוא בעמוד 48 בפורום(למטה לקראת סוף העמוד) את התשובות שורד מקבלת מלאה ובלה. זה יעזור לך להבין הרבה יותר את הגישה.

23/11/2007 | 15:33 | מאת: בלה אגמון

שלום בת אל. אני ולאה מלמדות את הרעיון בפגישות אישיות. את מוזמנת ליצור קשר. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה