לא הבנתי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/11/2007 | 22:56 | מאת: בת אל

אני קראתי מספר פעמים כמעט את כל התשובות ועדיין לא הצלחתי להבין את רעיון הפורום: לפי מיטב הבנתי אני צריכה להשתחרר מכבלי האוכל ולאכול מה שאני רוצה וכמה שאני רוצה והגוף יגיד לי אם זה מספיק או לא? לצערי זה בדיוק מה שאני עושה - אוכלת כמה שאני רוצה "ומשלימה" אם העובדה שאני שמנה אבל הקלריות נספרות יפה מאוד ויושבות בכל מקום בגופי. תודה מראש על התשובה.

21/11/2007 | 07:57 | מאת: בלה אגמון

בת אל היקרה. את אומרת שקראת והבנת את רעיון הפורום אבל לפי השאלה שלך אני מתרשמת שלא הבנת באמת. הרעיון הוא הרבה יותר רחב ועמוק ממה שאת כותבת וצריך ללמוד אותו. לפי הגדרתך, כל מה שצריך כדי לנהוג זה פשוט להתישב מאחורי ההגה וללחוץ על הגז וזהו. אני מניחה שאם תעשי את זה מהר מאד תגלי שאת לא מצליחה לנהוג. הרזיה ללא דיאטה היא תהליך למידה העובד על הרבדים הגופניים, התודעתיים ,ורגשיים של האדם. אחרי תהליך כזה גם את תדעי איך נוהגים כמו כל מי שלמד נהיגה בצורה טובה. אגב, הלמידה משלבת גם ידע תאורטי וגם חוויתי על מנת ליצור שינוי בר קימא. חבל שאת משלימה עם עודף משקל כי גופנו לא נועד להיות עם מטען העודף הזה. אז אם את באמת רוצה להבין וליישם תצטרכי לעשות יותר מאשר לקרוא את התשובות בפורום. בברכה, בלה

21/11/2007 | 18:36 | מאת: בת אל

אז מה כן עלי לעשות? האם יש קבוצות תמיכה, איך לומדים את הרעיון של הרזיה ללא דיאטה? תודה רבה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה