תה טיבטיי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/11/2007 | 20:34 | מאת: עזרהה

אני בת 18 ואני שותה תה טיבטי כבר שנתיים 3 שקיות ביום ואני מפחדת שזה יזיק לי ואני יודעת שכשאני יפסיק אני ישמיןן אנלא יודעעת מה לעשותת להפסיק?!

21/11/2007 | 08:11 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב לך את יודעת מהי התשובה הנכונה. להפסיק. עד מתי תלכי עם הכביים הללו? בואי נשתמש לרגע במטאפורה הזו. כביים. כשמוותרים עליהם, בהחלט יוצרים אי נוחות מסויימת אך לטובת מטרה חשובה...עצמאות / חוסר תלות. ואולי מדדים בהתחלה, ואולי אפילו נופלים. אך רק כך לומדים להחזיר לעצמנו את הכושר והיכולת. הפסקת האשלייה הזו, תאפשר לך להתמודד באמת עם יחסייך הלא בריאים עם גופך ועם המזון. להפסיק חמודה, להפסיק. בהצלחה רבה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה