שיתוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/11/2007 | 18:41 | מאת: קרן

שלום לכולם, רציתי להודות לאיקה על עזרתה איך להתמודד עם השיטה ומאז שהתחלתי אותה הורדתי כבר 3 קילו. רשמתי את ההודעה הזאת כבר אבל כנראה שהיא נמחקה. לבלה/לאה יש לי שאלה, רציתי לדעת האם זה בסדר שקורה שאני לא רעבה לפעמים עד שעות אחה"צ מהערב יום לפני? ולפעמים קורה שאני יכולה לאכול משהו קטן ועד השעות המאוחרות של הערב לא להיות רעבה. מחכה לתשובה.

21/11/2007 | 08:06 | מאת: לאה פינטו

בוקר טוב קרן אכן כן. מדהים לגלות, כמה הגוף שלנו אינו תאב מזון כפי שלמדנו לחשוב. היי פתוחה תמיד לסיגנלים המשתנים של הגוף, הוא יודע. הגוף זקוק למעט מזון ולהרבה הקשבה ותשומת לב. בדיוק כמונו. דרך צלחה, קרן. נחישותך משתלמת. בהערכה רבה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה