שאלה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/11/2007 | 14:11 | מאת: אבי

אני בן 33 שוקל 90 קילו גובה 178 . אני מתחיל לעשות דיאטה ולהוריד מהמשקל התחלתי לאכול ארוחה אחת ביום במקם שתי ארוחות . ובמקום הארוחה השנייה אני אוכל רק פירות וירקות . רציתי בבקשה לדעת איזה סוגי פירות וירקות שאפשר לאכול אותם בלי להשמין מזה בכלל ( כי שמעתי שחלק מהפירות הם גם משמינים ) ותודה על העזרה.

13/11/2007 | 16:07 | מאת: בלה אגמון

אבי, הגעת לפורום הרזיה ללא דיאטה. הדגש הוא על ללא דיאטה. שאלותך צריכות להיות מופנות לפורמים של דיאטה,יש הרבה כאלה באנטרנט וגם בדוקטורס יש כמה. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה