שמירה על משקל..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/11/2007 | 17:24 | מאת: אמילי

הי קוראים לי אמילי ורזיתי בשנה 60 ק"ג.. כמובן הייתי עם דיאטנית ובמכון כושר.. עכשיו אני צריכה רק לשמור על המשקל איך אני עושה את זה בלי מכון כושר? והאם אני יכולה לאכול פעם בשבוע משהו מתוק?

10/11/2007 | 18:15 | מאת: בלה אגמון

אמילי היקרה. עברת שלב אחד בתהליך ההרזיה, עכשיו את בשלב השיני שלב השמירה. מדוע את פונה אלינו אם הצלחת עם דיאטנית וכושר. מדוע את לא מבקשת ממנה את העזרה והכוונה? דרכנו ושיטתנו שונה לגמרה מהדרך שאת פעלת בה וכדי להפנים אותה תצטרכי לעשות שינוי גדול בתפיסת עולם שלך. שאלותיך מעידות על כך שאת לגמרה מופעלת מתפיסת עולם של דיאטה ולכן עליך להפנות אותן למי שיכול לתת לך את המענה המתאים. זה כמו שפה - אנחנו מדברות שפה שונה וכשנענה לך לא ממש תביני. עליך קודם ללמוד את השפה שלנו ורק אז לשאול ולנסות להבין. אז בשפה של הרזיה ללא דיאטה - את יכולה לאכל כמה מתוק שהגוף שלך זקוק ואת ממש לא חייבת לעשות כושר אלא אם בא לגוף שלך. אם זה ענה לך על משהו אני שמחה אם לא, צר לי. בכל מקרה המון הצלחה בהמשך הדרך ואם תרצי קצת יותר ללמוד את השפה שלנו נשמח ללמד אותך. בברכת שבוע טוב, בלה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה