שאלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

06/11/2007 | 07:52 | מאת: יסמין

שלום לאה הנ הדרת.................. רציתי לשאול אם אני אוכלת נכון במשך היום"אני לא עושה דיאטה"אני מקשיבה לגוף שליייייייייייי בוקר:2 פרוסות לחם קל ושתי כפות גבינה 5% וחצי כוס חלב 1% בשעה 10 :פרי צהריים: סלט ירקות +שתי כפיות שמן זית ןירך עןף קטנה ערב: 4 פרוסות לחם קל+ יוגורט 0% מה דעתך האם אני אוכלת נכון???ומספיק תודה לך מכל הלב..............

06/11/2007 | 11:47 | מאת: לאה פינטו

יסמין מקסימה את מפספסת את כל הנקודה. אני מרשה לעצמי לאמר לך באופן נחרץ שאינך יודעת עדיין הקשבה לגוף מהי ומה שאת עושה כרגע מבוסס על תשתית קוגניטיבית מאוד מאוד....אבל מאוד מאוד דיאטטית. מדוע רשמת את "אני לא עושה דיאטה" במרכאות? את יודעת מתי אנו שמים מרכאות, כשאין מדובר ב-אמת. יקירה, את עושה דיאטה ואפילו לא מודעת לזה. מי שמנהל את התהליך שלו ע"פ גישת ההרזייה ללא דיאטה לא מתעסק במזון שהוא אוכל, לא עושה לעצמו רשימות, לא ברמת התכנון ולא בדיעבד. מי שמנהל את התהליך שלו ע"פ גישת ההרזייה ללא דיאטה לא שואל אם זה בסדר ואם זה מספיק, הוא יודע להרגיש. את מתנהלת מתוך הלחץ לרזות כאן ומיד ומתוך הראש הדיאטטי שלי. עם יד על הלב, את באמת מרגישה שזה מה שהכי בא לך לאכול? עם יד על הלב, מאיפה בא המסר הזה לאכול יוגורט 0% , לחם קל וחלב 1%? עם יד על הלב, מאיפה התבנית הזו של 3 ארוחות (בוקר, צהריים וערב)? זה לא הכיוון. לצערי, לא תוכלי לעשות קיצורי דרך ולעבוד על המערכת. אין זה שונה במה שעשית בעבר. עזבי את העשייה לרגע, ונסי להבין את המהות. שלך באיכפתיות רבה לאה פינטו

06/11/2007 | 11:50 | מאת: לאה פינטו

קראי את השיתוף של איקה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה