לא עניתם לי אני מחכה לתשובה כי זה דחוף

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

03/11/2007 | 11:19 | מאת: קטי

לא עניתם לי אני מחכה לתשובה כי זה דחוף

03/11/2007 | 16:37 | מאת: מארי

קטי יקרה. אני מרשה לעצמי לענות לך מפני שציינת שזה דחוף. כדאי לך "לדפדף" בפורום. לפי מה שראיתי, בלה ולאה לא מחלקות מתכונים ומרשמים, וגם לא נותנות ציונים למרשמי דיאטה שמציגים בפניהן. להיפך, הדגש הוא על שחרור מחשיבה "דיאטתית". שוב אני מציעה לך לקרוא שאלות ותשובות בפורום. בהצלחה ושבת שלום.

04/11/2007 | 08:16 | מאת: בלה אגמון

קטי, שלום רב, מתנצלת על עיכוב במתן התשובה. התרשמתי שטעית בכתובת. זהו פורום להרזיה ללא דיאטה. בהרזיה ללא דיאטה אין תפריטים ואין נכון או לא נכון. עליך להפנות את שאלותיך לפורומים העוסקים בדיאטה. יש מספר פורומים כאלה גם בדוקטורס. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה