דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

02/11/2007 | 19:17 | מאת: שולי

אני אמא לחמישה עברתי ארבעה הריונות עליתי במשקל אבל אני לא בעד דיאטה עם כדורים קחו מניסיון שלי במהלך השנה ירדתי בהדרגה 20 קילו התחלטי להקשיב לגוף שלי קודם הורדתי פחממימות לאחר מיכוון סוכרים לאחר שבועיים התחלתי הליכה שלוש פעמים בשבוע גילתי שאם רוצים לרזות זה מצליח בהצלחה לכל מי שמנסה ותדע שאפשר להגיע לתוצאות

03/11/2007 | 20:01 | מאת: בלה אגמון

שולי תודה על השיתוף שלך אבל אנחנו לא מתכוונות לזה בכלל. אם הקשבת לגוף שלך קשה לי להאמין שהוא לא רצה פחממות גופנו זקוק לפחממות. לפי הבנתי הקשבת לתודעה שאמרה לך לעשות דיאטה שזה בסדר גמור אבל פה אנחנו מקדמים רעיון אחר. לדיאטה יש המון יצוג בהרבה מאד אתרים וכאן אנחנו רוצות לקדם גישה הפוכה לדיאטה. אני מברכת אותך על הצלחה שלך אבל גישת הדיאטה לא מתאמה לכל אחד. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה