השאלה המביכה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

01/11/2007 | 15:13 | מאת: אני

ושאלה נוספת אני לא מצליחה להבין משהו בסיסי: אם אני פועלת לפי שיטתכם עושה מה שמתאים לי אני מאד מאד אוהבת מתוקים ובכלל דברים משמינים אני לא אוכלת אותם כי אני רעבה אלא כי זה טעים לי ואם אני אוכל אותם בלי הגבלה אני אשמין מאד מה הפתרון לזה???

02/11/2007 | 08:36 | מאת: לאה פינטו

רותי? האם זו את? אם כן ואם לא, את מוזמנת לקרוא את תשובתי לרותי "דיאטה רפואית" (מספר הודעות למטה) אגב, "מביכה". - לא מבינה את הכוונה. מי במבוכה? על מה המבוכה? אם את חשה מבוכה נוכח שאלתך, אל לך לחוש כך, דפדפי בפורום, שאלה זו ודומות לה, מקבלות בפורום הזה את הרייטינג הכי גבוה. שאלה שבהחלט מעסיקה רבים הנחשפים לגישה לראשונה. אם חששת שאנו חשות מבוכה...הרגישי בנוח. עם שאלות כאלה, אנו מרגישות ממש בבית. אם איננו מגיבות באופן מיידי, זה רק בגלל שאנו עושות עוד כמה דברים בחיים. דברים רגילים, את יודעת...בית, ילדים, עבודה ושאר זוטות. הרגישי נוח להמשיך ולשאול, להתעניין ולהתעמק. בשביל זה קיים הפורום הזה. וזכרי שכל שאלה היא רלוונטית (למעט שאלות הנוגעות לקלוריות ולתפריטים). יום נעים ושבת שלום שלך לאה פינטו

04/11/2007 | 08:19 | מאת: תודה וסליחה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה