שאלה ועזרה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

30/10/2007 | 20:46 | מאת: אבי

שלום רב . אני בן 33 נכה בבית ולא עובד . שוקל 95 גובה 1.77 מאוד רוצה להוריד מהמשקל לפחות 15 קילו עד 80 זה סביר אני חושב . התפריט שלי כול יום הוא קם בשעה 10 בערך לא שותה ולא אוכל כלום עד שעה 15 {שלוש} אחר הצהורים אוכל ארוחה טובה עם בשר וכמה שאני יכול . ובשעה 23 {אחד עשרה } בלילה אני אהיה רעב ואוכל משהו כמו פיתה או בגט עם מה שיהייה במקרר . אני יודיע שבלילה זה הבעיה אבל מה אפשר לעשות מה אוכל בלילה להשתיק את הרעב מבקש עזרה וכיוון ליום יום שלי ומה לעשות בלילה.

01/11/2007 | 03:57 | מאת: no diet man

אבי, תקרא בעמוד 48 בפורום את השאלות של ורד והתשובות שהיא מקבלת. בכלל, תקרא כמה שיותר, יש הרבה אינפורמציה בפורום שתיתן לך את התשובות שאתה מחפש. בהצלחה!

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה