הגובה שלי 152 אני שוקלת 74 עד גיל 26 לפני שילדתי

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/05/2005 | 08:23 | מאת: טל שחר

שקלתי52 ונראתי נהדר הרגשתי קלילה ונפלאה. ב10 השנים עד היום שאני בת 37 אני עולה ויורדת בעזרת ספורט במיוחד, בין המשקלים 67 ל 74 אני נראת רע מגושמת ומרגישה כבדה ועיפה אני לא מצליחה להתמיד בספורט ובסגירת הפה אני אוכלת יותר כשאני עצובה מתוסכלתאו כשאני לחוצה ומשקיעה יותר מאמץ בעבודה ואז נופלת בתחום אכילה מאוזנת בתאוריה אני יודעת הרבה קשה לי לבצע לאורך זמן במשפחה המורחבת דודים ...וגםאבא ואחות יש אנשים שמנים מאוד 30..40 קג עודף מה את ממליצה?זה מאוד מפריע לבעלי ומקלקל לנו את הזוגיות....

17/05/2005 | 14:14 | מאת: שרית

שלום לך גברת, שמי שרית ואני רוצה לומר לך שלעולם לא תרזי כל זמן.. שאת שונאת את הגוף שלך את צריכה לעבוד על עצמך... תקבלי אותו כמו שהוא ובאהבה... ואחר כך תנסי לשמור "לשמור" הווה אומר.. לאכול נכון כל הזמן להיות שבעה ז"א ארוחות קטנות וצפופות ותראי שאת לאט לאט תרזי... אגב הליכה של 40 ד' ביום יעזורו להורדת המשקל

19/05/2005 | 09:09 | מאת: בלה אגמון

טל היקרה. אני שומעת שלא קל לך. ממצב של להיות רזה עברת למוד אחר לגמרה. את מרגישה שמנה ומתוסכלת והכי גרוע לא מצלחה לשנות את המצב כי דיאטה לא עוזרת לך. ובכן, אם תחליטי לשנות את מצבך באמת ולהתחיל תהליך אחר של איזון נפשי גופני ותזונתי את תוכלי להיות במקום אחר לגמרה. את תוכלי גם לרזות, גם להרגיש טוב יותר עם עצמך גם לא לעלות יותר וגם לשפר את הזוגיות. זה תהליך מאתגר, מרגש ועם הרבה פירות בדרך. אשמח מאד לעזור לך את יכולה להתקשר אלי.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה