עושה דיאטה ולא יורדת!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

26/10/2007 | 15:39 | מאת: peepeely

שלום אני בת 28 גובה 169 שוקלת 73 התחלתי לעשות דיאטה, לא דיאטה אלא שיניתי את הרגלי האכילה שלי, ועדיין לא ירדתי כלום למה???? התפריט הוא לא על ספירת קלוריות אלא איך לשלב את האוכל, אז: בוקר- פרי וכוס מים 10 בבוקר- דגנים עם חלב סויה בערך חצי כוס חלב, או 2 פרוסות לחם מלא עם דבש וכפית חמאה, קפה עם סוכר חום וחלב סויה צהריים- סלט מעורבב בעלי חסה, גזר, כרוב, פלפל אדום, מלפפון, שמן זית ולימון פלוס אורז חום או פסטה מחיטה מלאה א.צהריים- פרי ערב- מנה של חזה עוף בתוך סלט של חסה ועוד ירקות או דגים וסלט או חביתה וסלט, לילה- פרי ותה ירוק. שותה מים עד 8 כוסות ביום כולל מרק 4 פעמים בשבוע לא משמשת במלח וקמח לבן וסוכר לבן או אורז לבן, לפעמים אוכלת קצת שקדים, 5-6 פעמים בשבוע עושה הליכה של שעה וחצי, אז אולי אני אוכלת יותר מידי או אני צריכה זמן עד שהגוף יתחיל לאבד במשקל עוד דבר אני אוכלת בשעות קבועות תודה PEEPEELY

28/10/2007 | 07:23 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך. האם שמת לב לשמו של הפורום ?- הוא נקרא הרזיה ללא דיאטה וזה לא סתם. דיאטות, לדעתנו לא עובדות.מניסיוני, חלק גדול מבעיות השמנה של אנשים התחיל מכך ש הם לא היו מרוצים מהגוף שלהם כפי שהוא, וניסו לכפות עליו מראה אחר, דבר שהתנקם בהם מאד בסופו של דבר. את אומנם אומרת שאת לא בדיאטה וקוראת לזה בשמות יפים יותר כמו תזונה נכונה אבל אני רואה מול עיני דיאטה קשה למדי . אני יכולה להבטיח לך שאם תמשיכי לאכל כך בסופו של דבר משקלך ירד אבל עלול להיות לכך מחיר כבד בעתיד. אני באופן אישי ממליצה להיות הרבה יותר גמישה וזורמת עם התזונה שלך כדי שהגוף והנפש לא יחווי את זה כדיאטה. אפשר לאכל בריא נכון ומאוזן ולא לעשות מזה דיאטה. ממליצה על יעוץ מקצועי. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה