אוכל בריאות אבל לא מרזה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

23/10/2007 | 08:55 | מאת: דבי

שלום אולי מישהו יודע להסביר לי למה ? מזה שנים רבות שאני אוכלת מאכלים בריאים ואורגני ללא ממתקים שום ממתק ! מתעמלת כל יום כל יום כבר 20 שנה כ40 דקות שותה כל יום אלו-ורה + עשב חיטה ללא קמח לבן וכל המשתמע מזה אומנם ירדתי במשך כ3 שנים כ20קילו אבל זה לא מספיק לי אני בעודף של 30 קילו אבל מה שמענין כשאני הולכת לדיטאנית והיא שוקלת אותי היא מאמינה שזאת אני אני ניראת קצת מלאה אבל לא שמנה אז תמיד אומרים איך זה יכול להיות את לא ניראת במשקל שמופיע על המשקל וזה עוד יותר מעצבן אני לא יודעת מה לעשות. אולי יש למישהו יש איזה עצה טובה ומועילה אני אשמח מאוד תודה ויום טוב דבי

23/10/2007 | 15:40 | מאת: בלה אגמון

שלום דבי. יש לי מספר שאלות. 1 מי אמר שאת בעודף של 30 קג ? 2 למה את נותנת לו כל כך הרבה כח? 3 האם את מאושרת מסופקת ובריאה במצב שאת נימצאת בו היום (בלי קשר למספרים המופעים על צג המשקל) ?אם כן למה את מטרידה את עצמך עם הנושא אם לא למה לא? 4 מה יקרה בחייך אם תעזבי לגמרה את ההתעסקות עם משקל ומה צריך להיות ותתני לגופך את ההובלה ותסמכי עליו? בברכה, בלה

25/10/2007 | 14:17 | מאת: מירב

שלום היום פעם ראשונה נכנסתי לאתר שלכן והוא נראה מעניין. שאלתי היא כזו אני מאד אובססיבית במחשבתי לרצון לרדת במשקל, אך מצד שני אני אוכלת הכל וכשאני אפילו חושבת "דיאטה" אני אוכלת כפול, ז"א שלפי מה שאתם אומרים לא לעשות דיאטה ולעזוב את עניין המזון, אוקי עזבתי אבל בסוף אני ממש אשמין אם אמשיך כך והיום גם קיבלתי "מחמאה" שהשמנתי. איני יודעת מה לעשות כי אני כל כך רוצה לרזות אבל לא מסוגלת להתחיל דיאטה (אין לי כח לחישובים ואין לי כח נפשי) אין לי מושג איך אני יוצאת מהפחד מדיאטה ומתחילה לשיל ק"ג כי בקצב הזה של הכחשה עצמית אני רק אשמין. מנסה ליישם את שיטת "הסוד" אבל לא בדיוק מצליח.מה לעשות? בדילמה.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה