זה עובד!!!

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

21/10/2007 | 14:06 | מאת: מ.מ

שלום רב, את הכתוב למטה כתבתי לפני כמה ימים וטרם ענו לי. אני רוצה לציין מאז אותו יום באמת שמתי לב לעצמי לגבי רעב ואכלתי רק כאשר הייתי באמת אבל באמת רעבה, עד למצב של קרקור בטן (שנים רבות לא שמעתי את הבטן שלי מקרקרת) והנה סוף סוף ירדתי ק"ג שלם אחד. אז אם אפשר בבקשה עוד הנחיות להמשך הדרך ועל מה לשים את הדגש. בברכה ובתודה, מ.מ. פנייתי מלפני מספר ימים: אני חדשה בפורום זה. קראתי את "מכתב הפתיחה" ואני מסכימה עם הכתוב. אני עשיתי דיאטה בעבר רזיתי יפה ושמרתי על כך ורק משום שבאמת זו לא הייתה דיאטה בעבורי אלא אורח חיים. בעבר ניסיתי להפריד פחממות וחלבונים וזה פשוט עבד מצויין, רזיתי כל שבוע באופן קבוע 1 ק"ג (ובסה"כ 17 ק"ג) וזה לא היה עונש בשבילי זה התאים לי בול, לא הרגשתי שאני בדיאטה או שאני מפסידה דבר מה. אך אז הגיע ההריון השני שלי שבו עליתי בסה"כ 8 ק"ג אך אצלי הבעיה היא אחרי הלידה כאשר אני מניקה . . . אני פשוט רעבה!!! ובקיצור 3 שנים לאחר הלידה הנה אני שוב עם עודף של 17 ק"ג. שוב ניסיתי להפריד פחממות וחלבונים אך הפעם זה לא עבד המשקל סרב לרדת. מתחילת יוני אני נלחמת במשקל ספורט דיאטה ושום דבר עולה קג ויורדת קג המשקל מסרב לרדת!!! מה לעשות? אשמח לשמוע את דעתך/דעתכם אני מרגישה שזהו זה שאני חייבת לרדת במשקל ולהפטר אחת ולתמיד מהעול הזה. אמרתי לעצמי שאני לא בדיאטה והאמנתי בכך ואכן אני אוכלת בריא, אורגני מחיטה מלאה והרבה ירקות ופירות ובכל זאת, כאמור לא יורדת. מצפה לשמוע את דעתך. תודה מראש,

21/10/2007 | 14:46 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך ממ. אני מאד שמחה שזה עובד בשבילך. אבל כפי שכתבתי כבר בעבר לשאלות דומות אין אפשרות לעשות תהליך שלם בהתכתבות בפורום ,וזה לא מתוך קמצנות או רוע אלא מתוך מקצועיות ואחריות כלפי אנשים שואלים. איך אוכל לתת לך הנחיות בלי שאני מכירה אותך ובלי שאוכל לקבל ממך פידבק ואנפורמציה ? לפי מה שכתבת ברור מאד שאת מנוהלת על ידי מנטליות דיאטתית אשר שלטה בחייך הרבה מאד שנים. אורח חיים זו מילה יפה לדיאטה. ובעיני הפרדה בין פחממות לחלבונים זה דיאטה לכל דבר. כך שלדעתי, היית בדיאטה גם אם לא קראת לזה כך, והיום את חווה את תופעת הלוואי של הדיאטה מה שנקרא נקמתו של מרדן הדיאטה. ממ היקרה את לא עלית בגלל הנקה ואל לך להעביר למצב הזה את האחריות לעליה במשקל. נכון, בהנקה רעבים יותר ולכן הגוף מבקש לאכל יותר אבל לא בצורה כזאת שתגרום לו לעלות הרבה במשקל. אז אם את מאמינה שזה עובד אני מאד ממליצה על תהליך אישי, מותאם, ומעצים עבורך. את שווה את זה. בברכה בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה