לא ברור לי מה השיטה שלכם

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

18/10/2007 | 12:56 | מאת: נטלי

הכל באויר אין המלצות אין תפריטים אין כלום מזכיר לי את בגדי המלך החדים שחשב שהוא לובש בגדים אך היה בעצם עירום אנא מכם תסבירו את עצמכם לעומק אתן נותנות תשובות מעורפלות ודיפלומטיות

18/10/2007 | 13:46 | מאת: נטלי

18/10/2007 | 14:23 | מאת: בלה אגמון

נטלי היקרה. - מטרת הפורום היא לענות לאנשים שמתענינים בשיטה. השיטה היא ברורה מסודרת ומדעית לחלוטין. היא נחקרה ונמצאה יעלה מאד בשיפור איכות החיים , מדדים מטבוליים, תחושת איזון פנימי וירידה מתונה ובריאה במשקל. השיטה וותיקה יחסית בארצות הברית ורצינו לחשוף את האנשים בארץ לאפשרות הזאת. את כותבת שאין המלצות ותפריטים ובכך מגיע למסקנה שהמלך הוא עירום. את דורשת שנסביר את עצמנו לעומק . אני יוצאת מנקודת הנחה שהשיטה נשמעת לך לא ברורה וגורמת לך לבילבול . אנשים מגיבים לבילבול בדרכים שונות . יש כאלה שינסו להבין יותר לעומק ויקחו על כך אחריות, ויש כאלה שיהדפו את מה שהם לא מבינים ויבטלו. אני מקווה שאת שייכת לקבוצה הראשונה ובאמת רוצה להבין. אם זה המצב אנא ממך - תקראי את כל התשובות בפורום (אני יודעת שזה הרבה אבל אם את רוצה להבין את תעשי את זה) ,תראי את החווית של האנשים שהתנסו בה, תראי את התשובות המאד מעמיקות שאנשים קיבלו. נסי באמת להבין . אם לא ברורים לך דברים תשאלי שאלות ספציפיות (בלי לפגוע או להעליב סתם) ואני מבטיחה לך שאענה בחפץ לב. אגב, זה בסדר גמור אם את לא מסכימה לגישה וחושבת שהדרך הנכונה היא להמשיך לעשות דיאטה. אם זה מה שעובד עבורך אז נפלא. הפורום נועד לכאלה שדיאטה לא עובדת עבורם. מבחינתי , אנחנו נותנות תשובות מקצועיות ואחריות העומדות באני מאמין אישי ומקצועי שלנו. צר לי שאת רואה בזה כלום. בברכה, בלה

18/10/2007 | 15:52 | מאת: נטלי

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה