מהי הרזייה ללא דיאטה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

16/10/2007 | 14:43 | מאת: מ.מ

שלום רב, אני חדשה בפורום זה. קראתי את "מכתב הפתיחה" ואני מסכימה עם הכתוב. אני עשיתי דיאטה בעבר רזיתי יפה ושמרתי על כך ורק משום שבאמת זו לא הייתה דיאטה בעבורי אלא אורח חיים. בעבר ניסיתי להפריד פחממות וחלבונים וזה פשוט עבד מצויין, רזיתי כל שבוע באופן קבוע 1 ק"ג (ובסה"כ 17 ק"ג) וזה לא היה עונש בשבילי זה התאים לי בול, לא הרגשתי שאני בדיאטה או שאני מפסידה דבר מה. אך אז הגיע ההריון השני שלי שבו עליתי בסה"כ 8 ק"ג אך אצלי הבעיה היא אחרי הלידה כאשר אני מניקה . . . אני פשוט רעבה!!! ובקיצור 3 שנים לאחר הלידה הנה אני שוב עם עודף של 17 ק"ג. שוב ניסיתי להפריד פחממות וחלבונים אך הפעם זה לא עבד המשקל סרב לרדת. מתחילת יוני אני נלחמת במשקל ספורט דיאטה ושום דבר עולה קג ויורדת קג המשקל מסרב לרדת!!! מה לעשות? אשמח לשמוע את דעתך/דעתכם אני מרגישה שזהו זה שאני חייבת לרדת במשקל ולהפטר אחת ולתמיד מהעול הזה. אמרתי לעצמי שאני לא בדיאטה והאמנתי בכך ואכן אני אוכלת בריא, אורגני מחיטה מלאה והרבה ירקות ופירות ובכל זאת, כאמור לא יורדת. מצפה לשמוע את דעתך. תודה מראש, מ.מ.

16/10/2007 | 22:52 | מאת: מרזה ותיקה

אני אספר לך מהי עבורי הרזיה ללא דיאטה. אין חוקים, אין כללים, אין תאכל ואל תאכל. יש כלללים אחרים עכשיו: א. הרבה מים (אני שותה לפחות 3 ליטר ביום) ב. אם את רעבה, אבל באמת רעבה, בבטן, לא בראש, תאכלי. תאכלי מה שבא לך, לאט, וכשנדמה לך ששבעת, תורידי את המזלג, או את הסנדוויץ מהיד. ג. אם את לא רעבה, אל תאכלי. ד. אם נדמה לך שאולי את רעבה או שאולי תהיי רעבה אח"כ, אל תאכלי. ה. הרבה מים כבר אמרתי? זה הכללים שלי, ירדתי כ 1 ק"ג בפחות משבוע, אתמול בצהריים אכלתי אנטריקוט וצ'יפס, בחיי. אבל בגלל שאכלתי לאט, 1/3 מנה ושבעתי. ואני שמנה שבעבר אכלתי 3 סטייקים בלי לעפעף.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה