שיתוף-המשך התהליך...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/10/2007 | 09:16 | מאת: גילה

ניסיתי להיזכר איך זה היה פעם כשהייתי בגיל בית הספר והייתי רזה טבעי לפני שהתוודעתי לכל הידע על דיאטות אבות מזון,אוכל בריא,מרזה וכולי ונזכרתי שהאכילה שלי הייתה מאד אינטואיטיבית לא הקדשתי לה בכלל גרם מחשבה או תשומת לב הייתי פשוט עסוקה בחיים במין זרימה טבעית ותמימה ואז עלה בי ברעיון שכל הידע הזה על אכילה נכונה רק בילבל אותי והכניס אותי למשהו כפוי ומאד לא זורם ושלפעמים מרוב שאנו מפוצצים בידע אנו שוכחים את תבונתינו הפנימית ומה שהוא כל כך טבעי ופשוט עבורינו מה שתמיד ידענו לבד בלי ללמוד כלום לפני שאולפנו ומאז שכחנו מה הרצון האמיתי והמתאים לנו ביותר ללא צריך, חייב ,מוכרח להיות, אסור ומותר, והחלטתי לנסות לחזור למקום ההוא כאילו למחוק כל מה שאני יודעת ולהתחיל להקשיב ואז גיליתי שבבוקר בכלל לא בא לי לאכול לחם עם גבינה כמו תמיד שזו תבנית דיאטטית ואני אוכלת את זה מתוך איזשהו קול שאומר "תתחילי את היום עם משהו משביע ובריא" מתוך הקשבה אמיתית גיליתי שאני רוצה רק מעדן קרלו שוקולד קטן -זה משהו אסור מבחינתי שאף פעם לא חשבתי בכיוון של אפשרות להינות ממנו רק בגירסה הדיאטטית של 0% ואחר כך גיליתי שאני לא רעבה המון שעות יתכן וכמו בילדותי ארצה בצהריים לאכול עוד מעדן או רק שוקו או לחמניה עם ביצה בלי שום כללים כאילו אני לא יודעת כלום על תזונה מדהים בעיני עד כמה הכמויות מעטות כשאני אוכלת בדרך הישנה הזו שהייתה פעם טבעית לי לגמרי ושהספקתי לשכוח דרך אגב אני מגלה כיוון של ירידה במשקלי וזה מאד משמח יום ניפלא ושתמשיכו לגלות דברים נפלאים על עצמכם אוהבת,גילה

14/10/2007 | 09:43 | מאת: בלה אגמון

יופי גילה . תודה שאת משתפת אותנו. תמשיכי בדרך ותמשיכי לשתף. ואם יהיה קשה או מבלבל לא להרים ידיים אנחנו פה. בברכה, בלה

14/10/2007 | 09:57 | מאת: גילה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה