יצירת קשר

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/10/2007 | 00:11 | מאת: הילה

לאה ובלה שלום,לפני חודשיים הגעתי לפורום שלכן והחלטתי לאמץ את דרך החיים שאתן דוגלות בה. איתי אימץ את השיטה בנאמנות בעלי והוא אכן מצליח להגיע להשגים ,אבל לי אין שום הצלחה ואני לא מצליחה להתנתק מהראש הדיאטטי והגעתי למסקנה שאני זקוקה לסיוע שלכן.מקריאת ההודעות כאן, הבנתי שאתן נותנות סייוע טלפוני.אני זקוקה לסיוע שלכן.אם אפשר לקבל מספר טלפון כדי לתקשר איתכן ולהבין אך אפשר להתחיל טיפול עם אחת מכן.אגב ניסיתי לשלוח לכן מייל אבל יש לי בעיות במחשב ולא הצלחתי אז אני צריכה מספר טלפון. תודה רבה ושבוע מקסים.

14/10/2007 | 06:13 | מאת: לאה פינטו

קליק כפול על השמות אשר מתחת לתמונות. לאה: 052-550-66-88, 077-9-623179 בלה: 052.8303005

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה