שמעו קטע שקרה לי היום..

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/10/2007 | 21:04 | מאת: סילבן

ראשית , לאה תודה רבה על תגובתיך ונוי נחמד לקרוא שיש עוד מישהי שמרגישה כמוני.. היום הייתי בפיקניק עם משפחתי וחברים , היו מלא ממתקים ובורקסים ועוגיות שוקולד כל מיני סוגים,בקיצור כל מה שהיה מפתה אותי עד היום. ואני רוצה לדווח שזה לא הזיז לי בפעם ה-1 בחיי זה לא עשה לי כלום!!! וכל פעם שהציעו לי אמרתי עוד מעט אני לא רעבה עכשיו וכו'. בסופו של דבר קינחתי באיזו עוגיית שוקולד אבל לא המשכתי לנשנש ,זה היה זה וזהו , ממש תענוג :-) ועוד משהו קטנטן , בערב כשחזרנו יצאתי להליכה לא כי חלילה אני מרגישה שאני בדיאטה ואני מחוייבת אלא כי באמת היה בא לי לנשום קצת אוויר ולהפעיל את הגוף. אבל זה לא העיקר , באיזה שהוא שלב נכנסתי לקיוסק לקנות ממתק לילד ועל הדרך קניתי לי גם שוקולד אגוזים , שיהיה משהו מתוק בבית. ולכל השואלים הוא עדיין סגור בארון וגם אם אני אפתח אותו זה לא נורא כי לראשונה בחיי אני מרגישה שהפעם לי יש שליטה על האוכל ולא האוכל שולט בי !

13/10/2007 | 21:40 | מאת: לאה פינטו

סילבן יקרה אלה הן חוויות של מרזים ע"פ גישה זו. נכון שהרזייה יכולה להיות דבר מהנה, מרגש ומרתק? אבל מי יאמין לנו? רק מי שמתנסה וחווה. מי שמתמסר ב- 100% ומרשה לעצמו לשחרר. למי ששבוי עדיין בקסמה של הדיאטה זה נשמע כמו מדע בדיוני. תמיד כיף לשמוע על עוד אדם ש"מגלה את אמריקה". ...ולחשוב, שזה כל הזמן היה שם. יקירה, המון תודה על השיתוף, את מחזקת את כולנו. בהנאה רבה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה