פסטה ודיאטה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/10/2007 | 17:40 | מאת: רחלי

אני נמצאת בדיאטה , בעצם נתקן את עצמי ונאמר באכילה בריאה - תזונה נבונה במשך 4 שנים שהמון זמן כבר אני לא אוכלת פחמימות הוספתי את הפסטה בזמן האחרון שמאוד משביעה וכייף לאכול אותה פסטה פשוטה בלי תוספות משמינות ברוטב עבגניות - האם יש מצב שעוד מספר שבועות אני אראה עלייה במשקל שלי בגלל זה? ועד כמה אפשרי לאכול את זה ביום?

13/10/2007 | 10:38 | מאת: לאה פינטו

את נמצאת בדיאטה. שינוי של הסמנטיקה לא ממש משנה את המהות. בוקר טוב ושבת שלום רחלי. קראי קצת את הפורום שלנו ותביני שהאוריאנטציה שונה לחלוטין. נשמח לעמוד לרשותך, בכל עת. ...רק לא בעניניי דיאטה. דרך צלחה שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה