עושה מלא ספורט ובכל זאת...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

12/10/2007 | 13:50 | מאת: מיכל

שלום לכולם! אני חדשה בפורום. קראתי היום חלק מהתגובות ומאוד החכמתי. אני בת 22.5, 1.67 מ', 62 ק"ג. אני עושה המון ספורט:בכל שבוע: 4 שעות הליכה מהירה+3שע' פילאטיס+ 2 שע' אירובי+4 שע' עיצוב גוף. התחלתי את הפעילויות הנ"ל לפני כ-9 חודשים (לפני כן ייתי עושה רק 4 שע' הליכה מהירה בשבוע) שאלתי היא: לפני כשבוע נשקלתי ואני שוקלת כ-62 ק"ג. לפני כשנה שקלתי כ-58 ק"ג. האם ייתכן שהעליה במשקל נגרמה כתוצאה מעליה במסת השריר? אני מרגישה שהבטן שלי קצת גדלה אבל לא ברור לי כ"כ מדוע.מכיוון שאני לא אוכלת יותר מאשא מלפני שנה.(ואולי זה בגלל החגים?) יש לציין שגם לפני שנה רציתי להפחית ממשקלי כ-5 ק"ג, אז עכשיו אני בכלל קצת בבאסה. אשמח אם תשיבו לי בהקדם (בבקשה לא בשבת) תודה, מיכל.

12/10/2007 | 16:10 | מאת: בלה אגמון

מיכל . משקלך תקין לגמרה. את לא צריכה לרדת . תשאלי את עצמך : 1 למה אני רוצה להוריד את 5 הקג האלה? 2 מה בחיים שלי ישתנה אם אשיג זאת? 3 מה יהיה המחיר של שינוי שאצטרך לעשות כדי לרדת? 4 האם המחיר שווה את התוצאה. עצתי הכנה - עזבי את זה. אל תעשי שום דבר. אם תתחילי דיאטה תתחילי מחול שדים שאת סופו אין לחזות.

18/10/2007 | 21:35 | מאת: מיכל

בלה, שלום! ראשית, תודה רבה על התגובה! שנית: מה שמפריע לי שאני מרגישה נפיחות בבטן ואני חושבת שאם הבטן תהיה פחות נפוחה המראה האסתטי יהיה יפה יותר והביטחון העצמי וההרגשה הטובה שלי יגברו. נשקלתי שוב השבוע וכבר ירדתי (בעזרת השיטה שלכן) כ-2.4 ק"ג כמעט ללא מאמץ מצידי. פשוט חשבתי איך לכבד את הגוף שלי ומה באמת הגוף שלי צריך. תודה בינתיים. מיכל.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה