אני מתחתנת עוד חודשיים

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

10/10/2007 | 17:27 | מאת: רעות

כרגע נשברתי בדיאטה בגלל שהפסקתי את הרדוקטיל שקלתי בתחילת הדיאטה 92 בדיאטה ירדתי עד ל74 קילו ועכשיו אחרי החגים והפסקת הכדורים אני 78 וחצי אני מתה מפחד עוד חודשיים אני מתחתנת וכבר עם ה4 קילו הנוספים האלו אני מרגישה כמו פרה הרופאה לא מסכימה לתת לי מרשם נוסף לדעתה אני כבר לא מספיק בעודף משקל מה אני אעשה יש לכם רעיונות אני אשמח לשמוע אגב אני רוצה לשקול 70 בחתונה מה שאומר 4 קילו בחודש בבקשה בבקשה תנו לי עצות

10/10/2007 | 20:48 | מאת: לאה פינטו

לא תשקלי 70 ק"ג ביום חתונתך...היא תבוטל? תיגמר אהבתך הגדולה? יידעך רצונך להקים משפחה ובית? לא תהיי ראויה לאורחייך או לבחיר ליבך? מה יקרה? רעות מקסימה, את עומדת בפני רגע גדול שתדעי להעריך רק בעוד שנים. אל תעשי טעות ותצמצמי את הצהרת האהבה שלך למספר על מאזני השקילה. את רוצה להתמודד עם בעית המשקל שלך, מצוין. אך לא כך. לא תחת לחץ ומגבלת זמן, לא מתוך פחד, תסכול ויאוש. ממקומות כאלה, קשה לייצר תוצאות טובות. קראי מה הפורום שלנו מציע, ומקווה שתמצאי מענה. נשמח לעמוד לרשותך עם כל שאלה שתעלה. המון מזל טוב, אושר ונחת. שלך לאה פינטו

11/10/2007 | 09:35 | מאת: רעות

שכל הזמן הסביבה לוחצים אחי אבא שלי .. קשה לי לשמוע את זה שאם אני אשאר ככה אני אהיה כלה מכוערת ..! קשה לי לשמוע "את בחורה יפה רק חבל שיש לך בעיית משקל.." דייייי אני רוצה להתמודד נמאס לי מכדורים מרדוקטיל ממשלשלים למיניהם אני רוצה ללמוד לחיות כמו שצריך אבל לצערי אני לא רואה את זה קורה . תודה בכל אופן

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה