תשובה לדיאטה דחופה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/10/2007 | 18:45 | מאת: שרית

שלום בלה תודה על תשובתך המהירה נכון. אין מאוד מתוסכלת מגופי,הוא משפיע על החיים שלי בצורה מאוד תובענית. אשמח מאוד אם תעזרו לי בדיאטה נכונה. אני מוכנה לעשות הכל בכדי שזה יצליח. תודה מקרב לב שרית.

08/10/2007 | 21:24 | מאת: בלה אגמון

אבל פה לא עושים דיאטה!!! בעיני אין דבר כזה דיאטה נכונה. צריך לדבר שפה אחרת שרית - לא דיאטה . את אומרת שאת מוכנה לעשות עוד דיאטה סימן שאת מחפשת דיאטה אחרת, מאוזנת אולי, מתוחכמת אולי ,אבל דיאטה. כשתיהיי מוכנה לתמיד לתת גט לדיאטה תוכלי לרזות באמת. כך לפחות אני מאמינה ואם את שואלת אז אם לא דיאטה מה כן הנה אתן לך חומר למחשבה. את אומרת משהו מאד מוזר - אני מאד מתוסכלת מגופי הוא משפיע על החיים שלי בצורה מאד תובענית. המשפט הזה ממש לא ברור לי - מה זאת אומרת משפיע עליך בצורה תובענית ? מה את מצפה ממנו? שיהיה בידיוק כמו שאת רוצה? וכי מה את עשית בשבילו כדי לקבל ממנו את השרות הזה? האם אהבת? האם כיבדת? האם הערכת? האם אמרת לו תודה על שהעניק לך את הילד/ילדה שלך במתנה? זה לא נראה כך. לפי מה שאת כותבת את כעסת עליו והחלטת להעניש אותו בדיאטות שונות ומשונות. ועכישו את מאשימה אותו על כך שהוא הורס לך את החיים ומכביד על חייך. תראי שרית, גופך לא עושה לך כלום גוף הוא גוף . הדרך שבה את מטפלת בו ,מתיחסת אליו , וממלא את צרכיו היא החשובה. אם תכבדי אותו ותאהבי תזכי בשיתוף פעולה ממנו . אם תתעלמי , תענישי ותעשי דיאטות תיהיה בינכם מלחמה. זו הבחירה שלך. אז שוב, אם תרצי דיאטה יש מספר פורומים בדוקטורס שישמחו לתת לך טיפים דיאטתיים רבים. אם תרצי משהו אחר. אני פה. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה