דיאטה דחופה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

08/10/2007 | 15:20 | מאת: שרית

שלום קוראים לי אורית אני בת 25 לפי שלוש וחצי שנים ילדתי מאז אני מאוד מלאה ומאוד קשה לי לחזור לגוף שלי (למרות שאומרים שלא חוזרים לגוף שהיה לפני הלידה) לפי הלידה שלי הייתי בחורה רזה עם גוף יפה מאוד. נסיתי המון דיאטות כדורים,תה,מלטאות,צום,שומרי משקל, ומכון כושר . שום דיאטה לא הצלחתי לעמוד בה. עכשיו שאני חושבת על זה כמעט שלוש וחצי שנים אני בדיאטה כמובן עם הפסקות שהספיקו לי לעלות את כל מה שירדתי. הגוף שלי מאוד משפיעה אלי אפילו עם היחסים עם בעלי . אני לא מקבלת את הגוף שלי איך שהוא נראה היום. אני מאוד מקווה שתוכלי לעזור לי מחכה לתשובה תודה שרית!

08/10/2007 | 17:35 | מאת: בלה אגמון

שרית היקרה שלום רב לך. מדבריך אני מבינה שלא טוב לך. את לא מרוצה מאיך שהגוף שלך נראה ,את לא מצלחה לחיות עם השינוי שחל בו בעקבות הלידה ,ואת עושה המון דיאטות מזיקות שלא עוזרות לך (כמה מפתיע...) לחזור למה שהיית לפני הלידה.את אומרת שהמשקל שלך משפיע לרעה על איכות החיים שלך ועל יחסיך עם בעלך. את מקווה שאוכל לעזור לך ויותר מאשמח לעשות את זה. תעני לי בצורה פשוטה - איזה סוג עזרה את צריכה ממני? אני מקווה שאת מבינה שהגעת לפורום של הרזיה ללא דיאטה הפועל על פי עקרון של הקשבה לגוף, אכילה מתוך רעב ושובע ,שינוי התודעה לתודעה של אדם רזה טבעי והפסקה מוחלטת של עשיית דיאטה. . אם עקרונות האלה נראים לך ואת רוצה להכיר וללמוד אותם אשמח לעזור לך. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה