תכנסו בשביל לענות לי בבקשה !

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

07/10/2007 | 14:12 | מאת: שלומית

את יכולה לעזור לי בבקשה ? אני ממש לא יודעת מאין להתחיל אני בת 20 70 קילו 170 ס"מ אז יש לי 10 קילו להוריד כל חיי הייתי שמנה ואני לא סובלת את זה יותר , זה גורם להרבה בעיות לאישיות שלי כי אני נותנת לזה הרבה תשומת לב וכל פעם שאני רואה את עצמי אני אומרת אוקיי ממחר אני מתחילה דיאטה או שאני מתחילה חיים בריאותיים אך אני תמיד מאכזבת את עצמי ומושכת את זה ועדיין אין תוצאות אז לפני שבוע החלטתי שוב שזהו אני רוצה להיות רזה ובריאה ואז השתתפתי במכון כושר התחלתי בשבוע הראשון ועשיתי 3 ימים וכל יום התאמנתי שעה או שעה וחצי והתחלתי להפחית אוכל ולהתחיל עם אוכל בראיותי כלומר אני שותה המון מים ואני מתחילה את הבוקר עם נס קפה (חלב 1%) בלי סוכר עם 2 פרוסות לחם שחור וגבינה 5% ובשעה 2 אוכלת מה שיש בבית אך בכמות קטנה יותר ושותה דיאט קולה וכך אך בסוף השבוע הרגשתי שזהו אני לא יכולה יותר ומאז אני כל לילה אוכלת ממש מה שבא לי (שוקולד וכו) ועכשיו אני מרגישה ממש רע עם עצמי ואמרתי שזה בסדר אני מתחליה שבוע חדש עם אורח חיים חדשה אבל הבעיה היא שאני פשוט לא יודעת מאין להתחיל או איך אתה יכולה לעזור לי בבקשה ?

07/10/2007 | 16:44 | מאת: בלה אגמון

שלומית היקרה, את בתהליך הקלאסי - עושה מה שכולם עושים ומגיע לאן שכולם מגיעים. את עושה דיאטה ולא מצלחה להחזיק מעמד יותר משבוע. ראשית, ברוכה הבאה לפורום של הרזיה ללא דיאטה. פה לא עושים דיאטה. פה לא נותנים כל כך הרבה משקל ומחשבה לאכל. פה לומדים לכבד את הגוף ולהענות לצרכיו. פה אכולים מה שהגוף מבקש ולא מה שהראש הדיאטתי מרשה. פה נהנים מאכל, מחיים וגם מרזים - לתמיד. מעניין אותך? יופי - תקראי קצת את התשובות ואת התכנים ואם תרצי לדעת יותר את מוזמנת ליצור קשר איתי או עם לאה. הפרטים שלנו תחת התמונות. את כמובן מוזמנת להמשיך לשאול אם יש לך עוד שאלות. הרבה הצלחה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה