איך אפשר לרדת ללא דיאטה? =\

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

05/10/2007 | 18:59 | מאת: יעל

אני נמצאת כרגע בתהליך ירידה במשקל,בקבוצה בה מקבלים תפריט לפיו אוכלים וכך יורדים.. לפני שלושה חודשים התחלתי את התהליך ירידה ועד עכשיו הורדתי בסביבות השבע קילו.. קראתי כמה מהשאלות והתשובות ולפי מה שהבנתי אנשים יורדים ללא ספורט וללא תפריט שיכוון אותם. נשמע בדיוק בשביל בחורה כמוני שאוהבת לאכול ופחות אוהבת להתאמץ ולעשות ספורט. הייתי שמחה אם מישהו היה מסביר לי את השיטה. תודה

06/10/2007 | 08:59 | מאת: no diet man

כדי להיכנס לעניינים מהר אני ממליץ לך לקרוא כמה שיותר שאלות ותשובות בפורום. השאלה שלך נשאלה הרבה מאוד פעמים ככה שתוכלי למצוא את התשובה בלי בעיה. יש כאן בפורום כל כך הרבה אינפורמציה שאת יכולה לצאת פרופסור. בעמוד 48 בפורום, למטה לקראת הסוף, ורד שואלת שאלות ומקבלת תשובות מפורטות ומרתקות. כנסי ותהני.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה