לקסדין

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

04/10/2007 | 09:21 | מאת: סיון

אני בת 19 גובה 1.65 שוקלת 68 קילו. אני רוצה להוריד במשקל אני במשטר דיאטי כבר שנה ולא נוכחתי לתוצאות! שמעתי על הכדור המשלשל לקסדין. הלכתי לקנות חפיסה, הכדור מאוד זול ולא מצריך מרשם רפואי. כעת אני בקונפליקט עם עצמי אם לקחת או לא לקחת, עשיתי קצת תחקירים באינטרנט וראיתי דיונים נוראיים על הכדור אבל מצד שני ראיתי גם דיונים חיוביים. מאחר ואני מאוד מפחדת ומודעות לתופעות הלוואי הנוראיות שכדור זה עלול לגרום, החלטתי שאני הולכת רק לנסות אותו, האם זה בסדר שיקח אותו פעם אחת, כדור אחד, רק לראות אם הוא פועל כראוי? או שחייבים להמשיך לקחת? האם זה מותר חד פעמי?

04/10/2007 | 12:46 | מאת: לאה פינטו

שלום סיון הדחף שלך לרזות, כאן ועכשיו, מגביל את ראייתך ואת מודעת לכך. את מחפשת אישור ולגיטימציה למשהו שבתוך תוכך את יודעת שהוא לא נכון. אני לא יכולה לתת לך את האישור שיטשטש את ראייתך הרציונלית. כיוון שאת כבר ילדה גדולה ובעלת האחריות הבלעדית לבריאותך ולרווחתך, רק את תקבלי את ההחלטה, לבד. מה שאני יכולה לעשות זה לעזור לך לפתח חשיבה בנדון באמצעות מספר שאלות שכדאי לך לשאול את עצמך: 1. מדוע לא כדאי (פרטי רשימה ברורה)? מהן ההשלכות של שימוש בכדור? 2. איך אני אחיה עם השלכותיו? איך זה ישפיע על מהלך וסגנון חיי? 3. כמה זמן אשתמש בכדור? 4. מה יקרה לאחר שאפסיק את השימוש בו? 5. האם זה מה שיהפוך אותי לאדם רזה שאינו מתמודד יותר עם משקלו? (או שמא ישמר את השמנתי ויהיה לי ככביים לעד?) 6. מה חוו אנשים שעשו שימוש בכדור זה ודומיו בעבר? מה קורה איתם היום? (לא כאלה שמשתמשים בו היום) 7. מה הציפיות שלי בנוגע ל"נסיון" הזה? מה יגרום לי להמשיך? מה יגרום לי להפסיק? 8. האם אני מכירה רזים אמיתיים שחיים על כדורים כאלה? חפשי את התשובות בתוכך ובחוץ. שאלי את עצמך לאחר מענה, האם את חשה כנות מלאה עם תשובותייך? בהצלחה סיון. חג שמח לאה פינטו

27/07/2011 | 19:22 | מאת: מתה לרזות

שלום , אני הבנתי שצריך מרשם רופא לכדור הזה . איפה השגת אותו בלי ?

06/10/2007 | 23:47 | מאת: חמודה בת 18

גם תה טיבתי עושה את העבודה-משלשל אבל קחי בחשבון שהוא יכול לגרום לך להתמכר אליו אם את לוקחת אותו לאורך זמן(כמה חודשים טובים) וכאבי בטן כמובן שהיציאות לעיתים יותר תכופות. ניסיתי את הקטע של המשלשל-עצה שלי? תפסי כיוון אחר.

09/10/2007 | 22:02 | מאת: לסיון

אל תבחרי בדרך הזה את מרעילה את עצמך אי אפשר לדעת מה תהיה התוצאה.

11/12/2008 | 11:44 | מאת: דניאלה

כדורי לקסדין גורמים להתמכרות פיזית מהירה של הגוף וממילא שהוא מרזה, הגוף יתרגל לכמות מסויימת וידרוש עוד מהכדור כדי שההשפעה תהיה יעילה יותר. המשלשלים הורסים את המעיים ויש מופרעות אכילה במחלקות מסוימות שצריכות לעבור כריתת מעיים בניתוח. הכדורים הללו גם הורסים את הכבד ובסך הכל זה לא טבעי ולשלשל זה לא בריא לגוף.

09/02/2010 | 20:36 | מאת: מיה

שלא תגעי בכדור אני אני השתמשתי בו הרבה הוא גורם לשילשולים והתמכרות אומנם הוא מרזה אבל גורם לבעיות גופניות ונפשיות

31/12/2010 | 16:34 | מאת: עומרי

מה היא בקשה טיפול פסיכולוגי? ניתוח אנליסטי? היא בסך הכל רצתה לדעת אם לקחת את הלקסדין או לא.יאללה את כזו קשקשנית למה את לא יכולה לענות לה מבחינה רפואית אם היא יכולה לקחת התרופה או לא? למה את צריכה לסבך ולנתח לה תחיים ?תעני על מה ששאלו אותך.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה