מחפשת מחקר מדעי...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/09/2007 | 21:48 | מאת: סטודנטית

שלום לאה/בלה אני מחפשת מחקר מדעי הכתוב בעברית בנושא כלשהו הקשור לתזונה/דיאטה. אשמח מאד אם תוכלו להפנות אותי למחקר כזה או לצרף קישור למחקר כזה. תודה רבה מראש.

24/09/2007 | 22:59 | מאת: בלה אגמון

מחקר כלשהו בנושא דיאטה ותזונה זה כמו להגיד אני מחפשת איזושהוא בגד - יש אין סוף עליך להיות הרבה יותר ממוקדת.

24/09/2007 | 23:29 | מאת: סטודנטית

זה באמת לא משנה לי. אני צריכה לנתח מחקר ולא חשוב באיזה נושא. פשוט יותר מעניין אותי הנושא של תזונה ודיאטה. באמת לא חשוב הנושא. תודה מראש...

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה