שלום, חדשה באיזור

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/09/2007 | 11:47 | מאת: חדשה

מעוניינת להוריד כמה קילוגרמים, ואחרי שנה של ניסיונות כושלים פתאום הגעתי אתמול להארה שבאמת צריך להקשיב לגוף, לאכול כשאני רעבה ולא לפי ארוחות מסודרות כפי שהתרגלתי, ולאהוב את עצמי. הייתי מעוניינת לדעת אם ישנם כאן בפורום (או מחוצה לו) מאמרים בנושא "הרזיה לכל דיאטה". תודה.

24/09/2007 | 13:29 | מאת: בלה אגמון

שלום חדשה וברכות על הארה. אני ולאה חשבנו ערב חג שכדאי לכתוב מספר מאמרים כדי להבהיר קצת יותר את הנושא. אז אם תתאזרי בסבלנות יהיו מספר מאמרים בפורום. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה