אז איך יורדים במשקל מבלי לעשות דיאטה?

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

24/09/2007 | 08:15 | מאת: מוגלי

שלום לכן, תמיד יש את אותן כמה ק"ג עודפים אחרי הלידות שלא יורדים. אני לא עושה דיאטה, אוכלת מסודר ומגוונת ואף משתדלת לצעוד 3 פעמים בשבוע. אז איך מצליחים להפטר מהחלק העודף שנשאר בלי לחשוב על קלוריות, מה אוכלים וכמה? אשמח לעזרה. תודה

24/09/2007 | 13:27 | מאת: בלה אגמון

שלום מוגלי, לא ברורה לי בידיוק השאלה שלך ואין לי מספיק פרטים כדי להתיחס בצורה מקצועית. אם הבעיה היא קושי שלך לחזור למשקל שהיית לפני הלידה עליך להיות סבלנית ואוהבת כלפי עצמך, זה לוקח זמן ויתכן שלא תחזרי למה שהיית קודם כי לגופך מתאים להיות עכשיו קצת אחרת, בכל זאת לידה זה תהליך רציני מאד. בכלל התרבות הזאת של להראות כאלו לא ילדת בכלל המעודדת על ידי המדיה כשהם מראים לך דוגמניות שחזרו מיד לגזרתן היא תרבות בעתית מאד בעיני. אם תיהיי סבלנית, מקבלת ואוהבת, תאכלי לפי רעב ושובע ביולוגי (את יודעת איך עושים את זה ?) ותמשיכי לצעוד או להיות פעלה בצורה אחרת אני בטוחה שתחזרי לאיזון מלא. הרבה מזל טוב , בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה