שאפו ללאה ובלה :)

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

20/09/2007 | 13:46 | מאת: מור

באמת. קראתי את ההודעות בפורום ומה אומר? זו הפעם הראשונה שאני נתקלת בתורה כזו, ואני מרגישה כאילו מישהו נתן שם והלביש צורה מילולית לדברים שחשבתי והרגשתי כל השנים לגבי ההיסטריה הרבתית בנוגע לתזונה ודיאטות, שגם אני במידה מסויימת חלק ממנה, לצערי. "תפסתן" אותי תוך כדי דיאטה. אמנם מאוזנת, אמנם מתונה מאורגנת ולא מכסחת. דיאטה שעשיתי והצלחתי בה כבר בעבר, ולמרות שאני לעיתים עולה שוב במשקל - לעולם לא חזרתי למימדי המקוריים מלפני כ- 11 שנים. אך זו עדיין -דיאטה. ואני מסכימה עם כל מה שאתן כותבות כאן על דיאטות. עם כל מילה. תפסתן אותי חושבת: "מה אני אוכל היום"? ואת התשובה לשאלה הזו ניסיתי לברר עם עצמי לפי חוקי הדיאטה. תוך כדי גלישה, שיניתי את השאלה וניסיתי להבין מה הגוף שלי רוצה עכשיו? (דרך אגב - הופתעתי לגלות שבמקום אוכל, התשובה הייתה מים. המון מים...) רציתי להודות לכן על שפקחתן את עיני וגרמתם לי לרצות לחזור ולהקשיב לגוף. גם אם יהיה לי קצת קשה לוותר על הדיאטה ועל תוצאותיה המהירות, אני יודעת עכשיו שאנסה בכל כוחי לעשות זאת. כל הכבוד על הגישה המפוקחת, הנחרצת והמקורית כל כך. מור

20/09/2007 | 21:55 | מאת: לאה פינטו

ערב טוב מור יקרה וברוכה הבאה לפורום שלנו. תודה על מילותייך הטובות. תמיד נעים לשמוע מילה טובה. שמחה לדעת שמצאת חיבור וערך לגישה אותה אנו מייצגות בפורום זה. עושה רושם שהמסרים שלנו נחתו, אצלך, על קרקע פוריה. ארצה להאיר נקודה או שתיים ואשמח לעשות זאת לאחר החג. אז, עד אז גמר חתימה טובה ושנה קסומה ומלאת שמחה. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה