לאה ובלה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

19/09/2007 | 17:44 | מאת: יאלי

רק רציתי להגיד שאתן מדהימות בגישה, בהבנה, בסבלנות ובנתינה מנסה ליישם ומתפעלת כל יום מחדש ומאחלת לעצמי שהשנה הזו תהיה כולה נטולת מחשבות לחלוטין על דיאטה כגורם מספר אחת בהשמנה.

20/09/2007 | 21:49 | מאת: לאה פינטו

יאלי יקרה, את מדהימה בעצמך. כיף לפגוש אנשים פתוחים, מפרגנים ואמיצים. כיף לפגוש אותך. מצטרפת לאיחולייך בברכת שנה מרגשת ושמחה, שנה של שקט פנימי והצלחות מרוממות רוח. באהבה רבה שלך לאה פינטו

21/09/2007 | 06:57 | מאת: בלה אגמון

מצטרפת לתודות. אבל הערה/הארה קטנה - אל תקווי - תגרמי לזה לקרות.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה