עזרה בבקשה...

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

17/09/2007 | 20:23 | מאת: יפית

היי, אני בת 28, גובה 1.76 ושוקלת 70.5. בשנה האחרונה,עליתי 10 קילו כאשר 2 קילו כבר הצלחתי להשיל אחרי 4 שבועות של דיאטה. אני נוטה לחשוב שהסיבה לעליה היא העובדה שנאלצתי לעבוד משמרות כולל לילות בעבודתי הקודמת (כיום אני עובדת רגיל)כמובן שבנוסף לזלילות, אני לוקחת איתי לעבודה 2 סנדביצ'ים עם גבינה צהובה או גבינה לבנה או כל ממרח אחר ואוכלת עם כל סנדביץ גם חצי מלפפון , בנוסף בגלל הצורך שלי למתוק אחרי אוכל, אני לוקחת איתי גם חטיף אנרג'י אחד שאותו אני אוכלת בדרך כלל בשעה 16:00 בערב אני חוזרת הביתה ואוכלתבערך ב 20:00 מנה בשרית שזה בד"כ חזה עוף או שניצל או צלחת אורז או טבעול עם מנת ירק אחת. אני גם מידי פעם אוכלת פרי בערב (הכי קשה לי עם האוכל כשאני חוזרת הביתה, כי אני כל הזמן רוצה לנשנש). ואני כבר 4 שבועות כך, ירדתי 2 קילו וכמו שזה נראה השאר לא יבוא כל כך בקלות, מה לעשות? מה אני לא עושה נכון? אני מוצאת את עצמי הרבה פעמים ביום חושבת מה אני אוכל היום?! תודה

18/09/2007 | 07:51 | מאת: בלה אגמון

שלום יפית האם שמת לב לאיזה פורום הגעת? זה פורום להרזיה ללא דיאטה אז אנחנו מדברים פה בשפה אחרת לגמרה. כאלו הגעת לסין ואת מדברת בעברית ואני לא מתכוונת לענות לך בעברית (למרות שאני מכירה טוב את השפה) אלא אתעקש להמשיך לדבר בסינית ואת תחליטי אם תרצי תלמדי סינית ואם לא תלכי למקום בו מדברים עברית. בהרזיה ללא דיאטה אין משמעות לתפריט שכתבת לנו פה כי על פי גישה זו עצם הרצון לרזות בעזרת דיאטה גורם לשינויים המובלים להשמנה ומכיון שלא ארצה להזיק לך אתעקש להוביל אותך לגישה שבעיני נכונה. אז על פי הגישה עליך ללמוד להקשיב לגוף שלך ולאכל מה שהוא מבקש על מנת לרזות לתמיד. אני מציע לך לקרוא קצת את התכנים של הפורום כדי להבין את הגישה. אם לא תקבלי מענה שנראה לך יש מספר פורומים בהם עונות דיאטניות כמו שדיאטניות אמורות לענות (בעברית) אז את מוזמנת להפנות את השאלה הזאת אלהן. בכל אשר תבחרי אאחל לך המון הצלחה. בלה

24/09/2007 | 15:50 | מאת: במבי

בתקופה האחורנה(חודשיים אחרונים) הפסקתי לספור קלוריות והתחלתי לאכול בהקשבה לגוף כלומר לפי הדחפים ובלי לספור כמה ומה ומי והעלתי במשקל השאלה היא איך להקשיב לגוף ולא לעלות במשקל????

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה