אולטרה סאונד להצרת היקפים והעלמת הצלוליט

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/09/2007 | 09:13 | מאת: תמר

כיצד אפשר לטפל בצלוליט? .השומן שיורד לאן הולך לדם? לתאים אחרים בגוף? מה דעתך על המכונה בלה קונטור? " באמצעות גלים אולטרה סוניים גורמת לתאי השומן לרטוט ולהיכנס לרזוננס עצמי"- המסת השומן .

14/09/2007 | 09:34 | מאת: גלי

לשאלה הזו ממש לא תמצאי כאן !!

14/09/2007 | 09:33 | מאת: תמר

איפה אמצא את התשובה?

14/09/2007 | 09:44 | מאת: לאה פינטו

שלום תמר צלוליטיס הינה תופעה גנטית ואינה נגזרת מהשמנה. עם הגיל, מתרופפת רקמת החיבור החוצצת בין העור לרקמת השומן, נוצרים "חורים" ברשת, אשר אליהם "זולגים" תאי שומן. זה מה שיוצר את המבנה הגלי של העור. תופעה זו נצפית גם אצל אנשים רזים כיוון שזה קשור בחוזק רקמת החיבור ולא כמות השומן. פני לפורום העוסק בקוסמטיקה רפואית, אולי שם תקבלי הצעות לפתרון. בהרזייה, השומן מנוצל לצרכים אנרגטיים - ראי תשובתי לירון בעמוד זה. בהצלחה ושנה טובה שלך לאה פינטו

05/05/2009 | 09:17 | מאת: או

הייתי רוצה לקבל ממך עוד אינפורמציה תודה

24/10/2007 | 14:20 | מאת: מיכל

ניסיתי את הבלה קונטור קיבלתי 10 טיפולים והתוצאות מדהימות ירדתי 7 סנטימטר בהקף עשיתי את סידרת הטיפולים לפני 6 חודשים והתוצאות נשמרות כמובן לא עליתי במישקל אני ממש נדהמתי מהתוצאות הכול מתועד יש לי תמונות לפני ואחרי מדויקות ומדידות אין ויכוח זה עובד הם מתחיבים להחזיר כסף אם אין תוצאות וזה מוכיח שהוא אנשים ישרים ואמינים

03/01/2011 | 22:01 | מאת: שירית

גם אני ניסיתי וגם אני יכולה להעיד שעזר לי מאד. אני היתי בסניף בת"א וירדתי שתי מידות וחצי. אמנם עם שמירה על תזונה ומכון כושר אבל בינינו אי אפשר בלי, אין קסמים לצערנו:)

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה