לא ממש ברור לי ואפילו קצת מסורבל

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

14/09/2007 | 08:33 | מאת: התוהה

למנהלות הפורום ולכל משתתפיו שנה טובה ומתוקה (בהחלט!) הגעתי לפורום שלכם בעקבות טוק בק בy net . אני מדפדפת בין ההודעות ורואה תגובות כלליות של המנהלות על כך שצריך לקרוא את הכתוב ובכך להיחשף ל"שיטה" (או דרך החיים או איך שקוראים לזה?) 1. האם יש מקור מקום מסויים שמסביר באופן מרוכז ומסודר (גם אם תמציתי) את הרעיון? 2. האם יש דרך אחרת לחזור לרשימת ההודעות אחרי כל פעם שאני רוצה לקרוא הודעה מסיימת מבלי ללחוץ על אופציית "הקודם" במחשב? מקווה שהבנתם את שאלותי. סקרנותי גוברת....

14/09/2007 | 11:15 | מאת: no diet man

אני ממליץ לך לחזור לעמוד 48, ב-21-8-07 ורד שואלת מספר שאלות והתשובות שהיא מקבלת מלאה ובלה מאוד מפורטות ויאפשרו לך להבין את הגישה בצורה מאוד ברורה. בהצלחה!

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה