חדשה בעניין

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

13/09/2007 | 18:48 | מאת: newliy

חדשה בעניין שלום אני בת 29 שוקלת 70 קילו גובה 1.69 אני יודעת שזה תקין אבל בשנה האחרונה עליתי במשקל לפני שנה שקלתי 56 קילו עליתי 14 קילו עקב דיכאון היום כבר אני לא בדיכאון ואני רוצה לשנות את חיי דבר שאני מאוד רוצה זה לרדת במשקל, ויש לי בעיה אני לא יכולה ללכת לדיאטנית שתעזור לי, זה לא מקובל אצלנו. אני רוצה לדעת דברים פשוטים שיעזרו לי לרדת במשקל, אני עושה הליכה כל יום שעה וחצי שותה 2 ליטר מים ביום בבוקר אוכלת קצת דגנים עם חלב צוהרים עוף מבושל בלי עור עם 4 כפות אורז, פתיתים, קוסקוס, או מה שיש בערב יוגורט עם חביתה או פרוסה עם גבינה בניים זה 3 פירות ביום הרבה חסה , גזר, כרוב, אני אוכלת את כל מוצריי החלב דל שומן או ללא שומן, אז ניראה לי שהתפריט עשיר בהכל רק אוכלת בכמויות קטנות משהו כמו 1200 קלוריות ליום. תודה לעונים

14/09/2007 | 05:21 | מאת: no diet man

שלום חדשה! אני התחלתי לדבוק בגישה של הרזיה ללא דיאטה לפני מספר שבועות והתוצאות כבר מורגשות בכל תחום. אני ממליץ לך בינתיים עד שתקבלי תשובה ממנהלות הפורום בלה ולאה, לקרוא את השאלות והתשובות בפורום בשנה האחרונה. את תמצאי מהר מאוד את התשובה. תופתעי לגלות שאת יכולה לרזות ללא מאמץ, לאכול מה שאת אוהבת ופעילות גופנית היא לא תנאי להרזיה. ולא פחות מפתיע, לא סופרים קלוריות אף פעם ואין צורך בכדורים או תמיסות פלא. בלה ולאה ממש מקסימות ויעזרו לך אם רק תקשיבי ותהי מוכנה לעשות שינוי. בהצלחה

14/09/2007 | 09:37 | מאת: לאה פינטו

no diet man נדהמת מהשרות הנפלא שאתה עושה לטובת גולשי הפורום ולנו. נפעמת מההשפעה החיובית של עשייתנו על שכמותך. ונרגשת מהתקדמותך והתפתחותך. אין מילים, פרט ליישר כח בדרכך. אין ספק שאתה מביא איכויות בעלות עוצמה, המשליכות גם על היבטים אחרים בחייך. מאחלת לך שנה נהדרת מלאת ריגושים נעימים והצלחות מרוממות. שלך לאה פינטו

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה