התמכרות

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/09/2007 | 22:02 | מאת: דנית

אני בת 18 ומאז שאני זוכרת את עצמי אני בדיאטה....לפני בערך חודש הלכתי לבית מרקחת כי הייתה לי עצירות איזה ששבוע והרוקח נתן לי לקסעדין...ולקחתי פעם אחת ואחרי שבוע התחלתי לקחת עוד ועוד ואני עכשיו לוקחת כל יום בערך 4 כדורים ואני לא יכולה להפסיק עם זה ואני לא יודעת מה לעשות כי אם ההורים שלי ישמעו הם יתנהגו בקיצוניות...בבקשהה תעזרו לי!

12/09/2007 | 11:52 | מאת: בלה אגמון

דנית, עליך לקבל יעוץ מקצועי . יעוץ תזונתי טוב יכול לעזור לך להשתחרר מכדורים אלו. בקשי הפניה מרופא משפחה לדיאטנית.

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה