החלטה על דיאטה שמביאה לאכילה אובססיבית

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

11/09/2007 | 08:33 | מאת: יולי

אני כבר ממש מיואשת!! מזה כשנתיים!! מנסה לעשות דיאטה ורק ממשיכה לעלות במשקל, במין הרגשה שחייבת לאכול לפני שאני מתחילה לעשות את הדיאטה במעין תחושה של "ארוחה אחרונה" שכמובן אז זוללת פי 100 ממה שבאמת אני רוצה, אני ממש כועסת על עצמי ולהבדיל מהעבר שאז הייתי מחליטה לעשות דיאטה ופשוט סותמת את הפה ומורידה אפילו יותר מידיי בתקופה הנוכחית אני לא מצליחה!! אשמח לטיפים מוצלחים שעבדו. חג שמח יעל

11/09/2007 | 16:01 | מאת: בלה אגמון

שלום רב לך הגישה שלנו להרזיה היא הפוכה לגישת הדיאטה. היא עובדת על עקרונות שונים ולכן גם מכוונת אותך להתנהגות אחרת. כדי לקבל את הטיפים שלנו עליך תחילה להכיר את העקרונות של גישת הרזיה ללא דיאטה ולבדוק עם עצמך האם את מסיכמה להם. אם כן אשמח מאד לתת לך טיפים . לדוגמא כמי שדוגלת בגישת הרזיה ללא דיאטה היתי ממלצה לך דבר ראשון להחליט שיותר לעולם לא תאסרי על עצמך שום מזון, לא תספרי קלוריות ולא תחליטי עבור גופך מה מותר לו לבקש. דבר שיני היתי ממלצה לך להתחיל להכיר ולכבד את הגוף שלך ואת הצרכים שלו בלי קשר למשקל הנוכחי שלו תוך שאת סומכת עליו שהוא יודע מה הוא עושה. בהמשך הייתי ממלצה להקשיב בתשומת לב רבה למה גופך מבקש ממך לאכל ,שימי לב הדגש הוא לגופך לא עינייך ולא רגשותיך אלא גופך ולתת לו כל מה שהוא רוצה בלי יסורי מצפון מיותרים. בתור התחלה זו התחלה מצונית, אם תצליחי ליישם אתן לך טיפים נוספים. בכל מקרה אם את זקוקה לעוד הכוונה, תמיכה או עידוד אנחנו פה. אאחל שנה טובה, בריאה , מעצמיה, אוהבת ובעקר בלי דיאטה. בברכה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה