הרזיה

דיון מתוך פורום  הרזיה ללא דיאטה

09/09/2007 | 23:53 | מאת: ליאת

שלום לכן!!! אני בת 22 גובהי 155 ומשקלי 65 אני מעוניינת לרדת במשקלי, ניסיתי כבר הרבה דיאטות וזה לא הולך כי כשאני אומרת לעצמי לעשות דיאטה אני נעשית יותר רעבה!!! משהו פסיכולוגי כנראה, אין לי זמן לעשות ספורט כי אני גם סטודנטית, גם עובדת במשרה מלאה וגם צריכה לדאוג לבית ולבעל... מחכה לתשובה ליאת

10/09/2007 | 08:09 | מאת: בלה אגמון

ליאת היקרה שלום עושה רושם שחייך מלאים במטלות רבות.את רוצה לרדת במשקל אבל רעיון הדיאטה עצמו גורם לך לרצות לאכל יותר. אנחנו טוענות שהגישה של דיאטה מביאה לתוצאה הפוכה - השמנה , תיסכול ואכילת יתר. גישת הרזיה ללא דיאטה מציע תהליך שונה לחלוטין.אם זה מסקרן אותך את מוזמנת לקרוא בפורום וליצור קשר. בהצלחה, בלה

מנהל פורום הרזיה ללא דיאטה